HOROSCOP 11 mai 2018

HOROSCOP 11 mai 2018

HOROSCOP 11 mai 2018. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 11 mai 2018.

HOROSCOP 11 mai 2018 - Berbec

Ai parte de o zi plina! Pe langa treburile pe care le ai de terminat urgent la birou, esti nevoit sa te ocupi si de ce iti cere cu insistenta partenerul de viata. Abia pe seara te mai eliberezi...

HOROSCOP 11 mai 2018 - Taur

Weekend-ul bate la usa si nu ai niciun chef de munca. Incerci sa mai scapi de sarcini impartindu-le cu colegii. Asta pana o sa-si dea seama cineva ca tu nu faci mai nimic...

HOROSCOP 11 mai 2018 - Gemeni

Ai vrea sa fi lasat in pace, astazi, sa-ti rezolvi o problema personala care a devenit destul de urgenta incat sa nu o mai poti amana. Nu ai decat o singura solutie: sa iti iei o zi libera si sa faci linistit ce ai de facut.

HOROSCOP 11 mai 2018 - Rac

In ultima vreme ai devenit foarte orgolios. Nu mai vrei sa accepti sfaturi de la nimeni. Esti convins ca stii mai bine ca altii ce este bun pentru tine. Ai dreptate, insa, uneori, cel care priveste lucrurile din afara, le intelege mai bine...

HOROSCOP 11 mai 2018 - Leu

Saptamana de munca care tocmai se incheie te-a epuizat. Ai avut foarte multa treaba si nu te gandesti decat la weekend-ul care urmeaza. Ti-ai facut deja program si nu mai ai rabdare. risti si pleci mai repede de la munca.

HOROSCOP 11 mai 2018 - Fecioara

Ultima data cand ai luat o decizie in graba te-a costat destul de mult, asa ca ti-ai invatat lectia. De data asta o sa analizezi in detaliu toate aspectele inainte sa hotarasti ce faci.

HOROSCOP 11 mai 2018 - Balanta

Cauti o scuza pentru a nu face ceva ce te-a rugat o ruda. Ai uitat de o intalnire deja programata si acum ti-ai amintit... Pana la urma, vezi ce este cu adevarat mai important.

HOROSCOP 11 mai 2018 - Scorpion

Evita, astazi, sa intri in discutii cu cei care sunt in mod evident de alta parere decat a ta si nu accepta sarcini in plus pe care stii ca nu le vei rezolva la timp. Seara te vezi in oras cu niste prieteni mai vechi.

HOROSCOP 11 mai 2018 - Sagetator

Relatia cu partenerul de viata pare a fi intr-un impas. Nu te poate ierta ca nu ai luat in seama ceea ce te-a rugat in urma cu cateva zile. Ai ocazia in weekend sa-i dovedesti ca-i esti alaturi.

HOROSCOP 11 mai 2018 - Capricorn

Esti foarte bine dispus si te simti excelent, asa ca te opresti cu toata lumea la povesti. Asa se explica de ce ajungi in birou doar dupa o ora de stat pe coridoare. Cel putin, ai mai socializat cu colegii...

HOROSCOP 11 mai 2018 - Varsator

Nu te lasa descurajat daca nu ti-a reusit din prima ceea ce vroiai sa faci. Doar perseverand vei avea parte de succes. Eventual, cere ajutorul sau macar sfatul cuiva cu mai multa experienta.

HOROSCOP 11 mai 2018 - Pesti

Te simti fara pic de energie. Ai tras de tine cam mult in ultima vreme si asta nu ramane fara urmari. Ti-ar prinde bine o vacanta. Pana atunci, cere ajutorul cuiva. Nu incerca sa le faci tu pe toate.

Comenteaza