HOROSCOP 1 decembrie 2017

HOROSCOP 1 decembrie 2017
HOROSCOP 1 decembrie 2017. Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de vineri, 1 decembrie 2017.

HOROSCOP 1 decembrie 2017 - Berbec

Vei avea parte de o zi destul de aglomerata. Pierzi mult timp prin oras in incercarea de a cumpara ceva de care ai neaparat nevoie. Din pacate, abia spre sfarsitul weekend-ului reusesti si gasesti ceea ce cauti.

 

HOROSCOP 1 decembrie 2017 - Taur

Oboseala de peste saptamana isi spune cuvantul si te face sa te comporti ca un dictator cu cei din jur. Pretinzi ca toti ceilalti sa faca doar ce vrei tu. Ai grija, cu aceasta atitudine vei reusi doar sa ii indepartezi de tine.

 

HOROSCOP 1 decembrie 2017 - Gemeni

Pleci undeva in afara orasului sau sa-ti vizitezi niste rude. Vrei sa faci ceva relaxant alaturi de prieteni sau familie, mai ales ca in ultimele zile ai muncit destul de mult.

 

HOROSCOP 1 decembrie 2017 - Rac

Negociezi cu cei din familie programul pentru acest weekend. Tu vrei vrei sa pleci din oras, ceilalti ar sta acasa. Daca nu reusesti sa-i convingi, macar iesi la o plimbare prin parc...

 

HOROSCOP 1 decembrie 2017 - Leu

Nu-ti convine faptul ca cineva din anturaj intervine intr-o problema care nu il priveste direct. Esti gata sa-l pui la punct, dar realizezi ca are dreptate. Uneori, cei neimplicati vad mult mai clar solutia.

 

HOROSCOP 1 decembrie 2017 - Fecioara

Prietenii trag de tine, astazi, sa iesi din casa, dar tu nu vrei sa faci nimic in afara de a lenevi in pat. Asa va trece ziua pana spre seara cand aflarea unei vesti te va face sa te razgandesti. Oriunde ai merge, ai grija, nu te grabi!

 

HOROSCOP 1 decembrie 2017 - Balanta

In sfarsit poti sa te linistesti. Primesti niste bani care te ajuta sa treci cu bine peste o problema financiara. Ba mai mult, iti ramane si o suma cu care poti face ce iti doresti. E clar, iesi la cumparaturi!

 

HOROSCOP 1 decembrie 2017 - Scorpion

Ai grija ce si cui spui, astazi... Indiscretia de care vei da dovada in urmatoarele ore te-ar putea costa destul de scump. Invata sa taci, mai ales cand cei cu care vorbesti nu sunt tocmai cele mai de incredere persoane.

 

HOROSCOP 1 decembrie 2017 - Sagetator

Nu esti in cea mai buna forma astazi. Iti schimbi dispozitia dintr-un moment in altul. Dimineata esti bine dispus, iar pe la amiaza nici nu se poate sta de vorba cu tine. Daca te odihnesti putin, pana seara iti revi.

 

HOROSCOP 1 decembrie 2017 - Capricorn

Nu stii cum sa procedezi: ai promis ajutorul cuiva, dar ai uitat. Incearca sa gasesti rapid o solutie. Nu va fi simplu, dar daca vei reusi, vei recunoaste ca a meritat efortul...

 

HOROSCOP 1 decembrie 2017 - Varsator

Esti invitat la un eveniment si accepti fara sa stai pe ganduri. Asta pentru ca nici nu banuiai ca te vei intalni cu o persoana pe care nu o agreezi. Mai bine stateai acasa...

 

HOROSCOP 1 decembrie 2017 - Pesti

Vrei liniste si pace, dar prietenii sunt de alta parere: nu scapi fara sa iesi in oras. Nu ai niciun chef, dar n-ai incotro. La final, tu esti cel care nu mai vrea acasa...

 

Comenteaza