Fiul unui milionar clujean avertizează: „De câteva zile stau în casă îmbrăcat foarte bine, să mă obişnuiesc cu frigul. Să ne pregătim de haos”

Fiul unui milionar clujean avertizează: „De câteva zile stau în casă îmbrăcat foarte bine, să mă obişnuiesc cu frigul. Să ne pregătim de haos”
| Foto: doctorulzile.ro

Sorin Gadola a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care afirmă că se îmbracă tot mai gros în casă, în contextul creșterii recente a prețului la energie. Sorin este fiul lui Ștefan Gadola, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Cluj.

Tânărul Sorin Gadola este unul dintre primii acționari ai festivalului Untold și proprietar al unui centru medical ce oferă servicii de sănătate alternativă şi holistică. Acesta a surprins cu un mesaj pe Facebook.

„Vă e frig în case? Cam da.. devine din ce în ce mai clar pentru toată lumea acest aspect din cauza preţurilor care sunt în creştere masivă.. Ce am început să fac?

Ca mintea să nu sufere şocuri (mari) e important să fie antrenată din timp. De exemplu, de câteva zile stau în casă imbrăcat foarte bine, pentru că atâta îmi este temperatura. Nu vreau să o fac mai mare că să mă obişnuiesc cu frigul, să-mi călesc mintea şi corpul. De ce? Pentru că e posibil că preţurile care au explodat deja, să explodeze chiar şi mai tare în următoarele săptămâni-luni.  

Cât de tare au explodat? În principiu atât de frig de să stai în bluze, pantaloni şi izmene iar factura va fi în continuare mare. Dacă vom sta îmbracaţi cum obişnuiam factura probabil nu vă mai putea fi plătită.  

Folosim becul şi electricitatea doar unde e necesar şi atâta timp cât e nevoie. Am lumânări, nu neapărat pentru un posibil black out dar cu siguranţă pentru orice aberaţie care va afecta enorm şi preţul curentului.

Să ne pregătim, să ne călim, să mâncam sănătos, să ne mai plimbam în natură, să ieşim cu mintea din haosul care se instalează peste noi, să ne rugam, să facem sport, să ne reglăm somnul. Vom avea nevoie de toate acestea...”, a scris Sorin Gadola pe Facebook.

Godola, acuzat de ipocrizie în urma postării

Comentariile nu au lipsit după postare. Într-unul dintre ele, tânărul este acuzat de ipocrizie. 

„Din câte ştiu dvs. sunteti un om bogat, nu trebuie să vă pregătiţi pentru nimic! Aveţi suficienţi bani! Cum să privesc postarea dvs? Ipocrită, arogantă, doar pentru săraci?”

Sorin nu a ezitat să răspundă: „Că am bani, că nu am, ideea e să nu aruncam cu banii şi să ne pregătim (inclusiv psihic) pentru ce urmeaza implementând treptat obiceiuri noi şi sanatoase”.

Tatăl lui Sorin Godola este un renumit om de afaceri din Cluj

Ștefan Godola, tatăl lui Sorin, este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri clujeni. Este fondatorul grupului EnergoBit și acționar minoritar la clubul de fotbal CFR Cluj. Conform Top 300 Capital, în 2015 Ştefan Gadola avea o avere de 36-38 de milioane de euro, cu investiţii în industrie, energie, imobiliare, sport.

Probleme cu drogurile în trecut pentru Sorin Godola

În luna septembrie 2018, procurorii DIICOT Cluj l-au trimis în judecată pe tânărul Sorin Gadola pentru deţinere de droguri de risc şi de mare risc pentru consum propriu. Curtea de Apel l-a condamnat, un an mai târziu, la amendă penală, el recunoscând în faţa instanţei că a cumpărat cannabis de la o cunoştinţă.

Reabilitat de religie

În vara acestui an, Sorin Gadola a participat la o conferinţă despre „Întoarcerea la Hristos“, organizată de Biserica Tomisului. Gadola a mărturisit că credința l-a făcut să se descopere, după o tinereţe zbuciumată: „Ortodoxia m-a învăţat să fiu eu. Cum sunt, cu bune, cu rele, să mă duc“.

Comenteaza