Cuplul "Mihaelix" de la apartament de bloc(de doar 10 milioane) la vilă de 100 milioane în Monaco

Cuplul
Mihaela Rădulescu a stat şapte ani la bloc, în Monte Carlo (Monaco), într-un apartament de 10 milioane de euro, iar vara aceasta s-a mutat într-o vilă situată tot pe coasta mediteraneană.

„Îmi iau inima-n dinţi şi vă invit la mine... acasă! În fiecare zi, pe Instagram - mihaelaschwartzenberg, câte un colţişor din... lumea mea. „Acasă" e povestea fiecărui suflet care o locuieşte şi orice „acasă" e bucurie şi tihnă. Nu e musai să ne placă tot ce le place altora, pentru că e o treabă prea personală, în care fiecare îşi colorează viaţa şi pereţii cum simte, în care fiecare are matriţa lui de confort şi inspiraţie... Nici nu cred că are mare importanţă cu ce decorăm casa, ci cu câtă viaţă, iubire şi armonie o umplem„, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.
Recent, Mihaela Radulescu a cumpărat o casă împreună Felix Baumgartner, situată într-o staţiune de lux a VIP-urilor de pe riviera franceză. Pentru noua proprietate cei doi au plătit o sumă de aproximativ 100 de milioane de euro, adică o sumă de 10 ori mai scumpă decât apartamentul în care a locuit diva de la Monaco până acum, scriu cei de la click.ro, conform unui ziar monden.
Mihaela Rădulescu (47 de ani) a postat pe Instagram mai multe imagini din noua casă.

Veioza-pistol, semnată Philippe Stark, costă 1.200 de euro, iar pantofii cu toc cui, pe care vedeta îi ţine în bibliotecă, la capul patului, sunt nişte exemplare superbe, de 700 de euro perechea.
Piscina este însă atracţia pentru că de acolo poţi vedea un răsărit superb deasupra mării.
Pe Mihaela Rădulescu o puteţi vedea in primăvara viitoare ca jurat în emisiunea Românii au talent.
(Sursa one.ro)

 

Comenteaza