Foto Clujeanul Paul Siserman, cu o rețetă într-o publicație străină, printre alți 80 de chefi din toată lumea

Clujeanul Paul Siserman, cu o rețetă într-o publicație străină, printre alți 80 de chefi din toată lumea
Clujeanul Paul Siserman, cu o rețetă într-o publicație străină, printre alți 80 de chefi din toată lumea
Clujeanul Paul Siserman, cu o rețetă într-o publicație străină, printre alți 80 de chefi din toată lumea
Clujeanul Paul Siserman, cu o rețetă într-o publicație străină, printre alți 80 de chefi din toată lumea
Clujeanul Paul Siserman, cu o rețetă într-o publicație străină, printre alți 80 de chefi din toată lumea
Clujeanul Paul Siserman, cu o rețetă într-o publicație străină, printre alți 80 de chefi din toată lumea

Cunoscutul chef clujean, Paul Siserman, a apărut cu o rețetă, ca reprezentant al României, în ediția Flavours of the World, semnată de Alan Payen, membru World Chef.

Paul Siserman, fost finalist "MasterChef", apare în cartea Flavours of the World, Culinary Specialities of World-Renowned Chefs, cu rețeta de Ciorbă de fasole cu afumătură servită în pâine, reprezentând cu acest preparat România.

Clujeanul a fost contactat de Alan Payen, membru marcant a World Chef, cea mai mare asociație mondială a bucătarilor, care a adunat în acest proiect unii dintre cei mai mari 80 de chefi din lume să prezinte câte o rețetă.

"E prima apariție intr-o editura straină. Sunt mândru să reprezint România și în modul acesta. M-a contactat chef Alan Payen pentru a participa la acest proiect, pentru această carte cu rețete reprezentative pentru fiecare țară în parte. În volum există și președintele asociației World Chef, Thomas Gugler, și directorul continental, iar eu am avut uriașa onoare de a fi contactat de ei în urma rezultatelor pe care a avut-o și echipa națională de juniori a României la Olimpiada Gastronomică de la Erfurt, eu fiind managerul echipei", a spus Paul Siserman, pentru Ziua de Cluj.

Volumul va apărea, deocamdată, în Italia, Franța, Anglia și Brazilia. 

"Eu îi cunosc pe mulți dintre chefi, dat fiind faptul că sunt arbitru internațional, dar și de la concursurile internaționale gastronomice la care am participat și, cum spuneam, Payen m-a contactat, mi-a propus această colaborare și am făcut o rețetă simplă, zic eu, destul de reprezentativă pentru România, deși toată lumea scoate în față sarmalele, eu am făcut o ciorbă de fasole în pâine cu afumătură, iar Alan Payen a fost foarte încântat, atât de colaborare, cât și de prezentare. Alaltăieri am primit și cartea, să zicem, ca un cadou de ziua mea", a adăugat Siserman. 

 

Comenteaza