Cine este stewardesa din Cluj care i-a cucerit pe arabii de la Emirates. Frumusețea ei, comparată cu cea a Angelinei Jolie

O stewardesă româncă, originară din Cluj, a făcut furori printre arabii de la compania aeriană Emirates. Sute de mii de oameni o urmăresc pe rețelele sociale.

Iulia Carmen este în prezent stewardesă la celebra companie aeriană Emirates. Românca și-a început cariera la o companie aeriană din Cluj-Napoca.

Ulterior, Iulia a aplicat pentru un post la Emirates și a fost acceptată. Arabii au fost cuceriți de frumusețea și atitudinea tinerei.

Nu de puține ori, frumusețea Iuliei Carmen a fost comparată cu cea a Angeliei Jolie. Datorită farmecului său, clujeanca a colaborat cu mai multe reviste de modă, printre care și Vogue, conform Cancan.

Iulia Carmen a devenit vedetă pe rețelele sociale, iar sute de mii de oameni îi apreciază pozele și munca.

“În jurul lumii, cu capul în nori, niciodată acasă”, scrie Iulia Carmen pe rețelele de socializare, unde se descrie ca fiind un creator digital, model, dar și o iubitoare a călătoriilor.

Datorită meseriei de stewardesă, Iulia are ocazia de a călătorii în toată lumea și de a vizita locuri superbe. Tânăra a postat recent pe internet poze de la ultima ei călătorie în orașul antic Petra đin Iordania, iar peisajele fabuloase au cucerit-o imediat.

“Orașul pierdut mi-a furat inima, cel mai frumos peisaj pe care l-am văzut vreodată în toți acești ani de călătorie”, a scris Iulia Carmen.

Comenteaza