Ce sejur îţi permiţi acum dacă ai amânat vacanţa de Revelion VIDEO

Ce sejur îţi permiţi acum dacă ai amânat vacanţa de Revelion VIDEO
Dacă v-aţi amânat vacanţa de Revelion aţi făcut o afacere bună. Şi asta pentru că cu suma pe care aţi fi cheltuit-o de Anul Nou, pentru un sejur de 7 zile, ei bine, acum puteţi să vă permiteţi o vacanţă prelungită. Reprezentanţii agenţiilor de turism vin cu discounturi de până la 35% pentru unele destinaţii.

Republica Dominicană este una din destinaţiile de vacanţă căutate de clujeni în această perioadă. Asta pentru că, de exemplu dacă de Anul Nou trebuia să scoata din buzunar circa 1.600 de euro de persoană, ei bine, acum aceeaşi vacanţă a ajuns chiar şi la jumătate de preţ.

Clujenii care încă nu şi-au cumpărat o vacanţă, se gândesc să profite de ofertele agenţiilor de turism din această perioadă. Vezi ce spun câţiva dintre aceştia, în materialul video

Printre preferinţele exotice ale clujenilor, se mai numără şi Antalya, Mallorca sau Costa Brava, mai ales că aici discounturile sunt substanţiale.

"Putem oferi sejururi în Antalia, la un hotel de 4 stele, cu ore de cere de 35%, cu un preţ de 380 euro,de exemplu Mallorca, la un hotel de 4 stele, cu un discount de 25%, un pret de 325 de euro, iar Costa Brava, cu discount de 20%, 356 de euro, deci reducerile sunt semnificative", spune managerul unei agenţii de turism, Ioana Harlav.

Sunt însă şi oferte tentante pentru destinaţiile interne.

"Valea Prahovei, Borşa, oferim servicii complete, cazare, transportul inclus, ski pass, au inclus în pachetul adventure cu snowmobile, speologie, drumeţii", explică managerul unei alte agenţii de turism, Dan Badiu.

Reprezentanţii agenţiilor de turism spun că pentru o vacanţă perfectă pe Valea Prahovei sau la Borşa, trebuie să scoateţi din buzunar între 50 şi 150 de euro, pe noapte.

Reporter: Ana Maria Nedelea
Imagine: Cristian Rus

Comenteaza