Video Catherine Zeta-Jones în rolul Morticiei Addams, la filmări în România

Catherine Zeta-Jones în rolul Morticiei Addams, la filmări în România

Catherine Zeta-Jones, starul din „Masca lui Zorro” și din musicalul „Chicago”, se află în capitală pentru a filma „Wednesday”, un serial-continuare al „Familiei Addams”.

Celebra actriță în vârstă de 52 de ani interpretează rolul Morticiei Addams în serialul turnat în România de maestrul filmului gotic fantastic, Tim Burton.

Actorul român George Burcea a fost ales pentru a interpreta rolul majordomului familiei Addams, Lurch. Un alt român va juca în acest proiect, este vorba despre Victor Dorobanțu, care va interpreta rolul lui Thing. Serialul va fi realizat special pentru Netflix, iar filmările au loc integral în România.

Serialul va spune povestea lui Wednesday, mezina familiei, care va merge la Nevermore Academy. Catherine Zeta-Jones și Luis Guzmán îi vor interpreta pe părinții familiei, Morticia și Gomez. Mai mult, Gwendoline Christie, cunoscută din serialul „Game of Thrones”, va avea rolul rivalei Morticiei, a scris libertatea.ro

"Soarele încă nu a răsărit la București și eu merg la coafură și machiaj pentru a mă transforma în Morticia Addams. Priviți afară, frumosul București! Bună dimineața!", a mărturisit Catherine Zeta-Jones. 

Comenteaza