Foto Burger de 6.200 de dolari pregătit pentru UNTOLD

Burger de 6.200 de dolari pregătit pentru UNTOLD
Burger de 6.200 de dolari pregătit pentru UNTOLD
Burger de 6.200 de dolari pregătit pentru UNTOLD
Burger de 6.200 de dolari pregătit pentru UNTOLD

Patronul unui restaurant din Cluj-Napoca a anunţat un produs surpriză pentru participanții la festivalul UNTOLD, în special pentru cei care nu au ce face cu... 6.200 de dolari. 

De când şi-a deschis restaurantul, PSD-istul Avram Gal, i-a vizat pe cumpărătorii cu bani sau cu fiţe. Acesta a anunțat recent că pregăteşte un produs surpriză pentru participanții la festivalul UNTOLD, în special pentru cei care ar fi dispuşi să dea 6.200 de dolari pentru una bucată burger!!!

”Am un anunț pentru UNTOLD. Dacă mergeți la UNTOLD, o să avem un burger de 6.200 de dolari, pentru că noi am găsit în America cu 6.000 și vrem să îl facem un pic mai scump. Cu icre de Beluga, cu Wagyu, (carne de vită) din Japonia, și vreau să ne spuneți ce să mai punem în burger, să putem depăși ăia 6.000 de dolari. Până la 6.200 vă las pe dumneavoastră să ne spuneți ce să introducem”, a spus Gal într-un mesaj pentru clienți.

Acesta s-a lăudat pe TikTok că a călătorit până în India la business-class pentru a cumpăra şofranul pentru burgerii piperaţi la preţ. În magazinul de mirodenii care pare chiar foarte modest - are inclusiv o folie de plastic pe post de perdea, aşa cum se observă tot în filmarea de pe TikTok, - un comerciant îi spune lui Gal că un gram de şofran costă 1000 de dolari!, iar acesta le transmite gurmanzilor că acel şofran va merge pe burgerul pregătit pentru UNTOLD.

Comentariile la postare i-au amintit lui Gal că la Profi o pungă de şofran de 250g costă 7,99 lei :))) sau că magazinul acelui indian ar putea să coste în întregime 1.000 de dolari cu tot ce e în el. Totodată românii i-au transmis lui Gal că exagerează şi că e teatru ce face el acolo, însă au fost şi alţii care au spus că sigur se vor găsi clienţi care să guste burgerul care costă o căruţă de bani.

Amintim că festivalul UNTOLD se va desfășura anul acesta între 3 și 6 august, la Cluj-Napoca.

Comenteaza