Articole must have în 2018 pentru posesorii de smartphone

Articole must have în 2018 pentru posesorii de smartphone
Topul accesoriilor pentru telefoane – ce articole sunt un must have în 2018.

La fel ca în ultimii ani si anul acesta există un top al preferințelor în materie de accesorii gsm. Piața a evoluat atât de mult încât a ajuns la nivelul la care se pune mare accent pe design și culoare. Așadar, păstrându-se un interes constant din acest punct de vedere, nu este de mirare că, spre exemplu, husele de telefoane sunt alese după pretenții dintre cele mai variate.

Iată ce preconizări sunt făcute din punct de vedere al alegerilor legate de accesoriilor pentru smartphone-uri. Sursa noastră este un magazin online din această nișă, stifler.ro.

Husa all inclusive

Definită ca fiind un stil complex, aceasta include nu numai protecția telefonului, în forma sa clasică însemnând partea din spate. Este ca un portofel bine ales, ce îmbracă telefonul și în plus dispune de loc suficient pentru carduri și bani. Un stil compact de a avea aproape atât telefonul cât și cele mai utile lucruri.

Realizată din policarbonat ce oferă protecție, cu piele ecologică la suprafață care oferă un aspect elegant, o astfel de husă este una pe cât de complexă, pe atât de atractivă. Se închide magnetic, ușor, prezintă o rezistență crescută la șocuri, ceea ce de altfel este și în interesul utilizatorului.

Husa Rock Royce Stand

O combinație de policarbonat termoplastic și poliuretan înseamnă un nivel înalt în ceea ce privește protecția oferită. Ca particularități, se definește prin margini accentuate, ceea ce oferă și un plus de design. Dispune de un mic suport pe spate, ceea ce ajută la menținerea unei poziții optime a telefonului și evitarea ca acesta să între în contact direct cu suprafețe diverse.

Fiindcă are numeroase opțiuni cromatice, este o husă ușor de potrivit în funcție de preferințele utilizatorilor sau în funcție de culoarea telefonului acestora.

Husă Luxury de tip 3 în 1

Așa cum și numele său sugerează, ține de un accent pe design. De data asta este vorba de un contrast de textură de asemenea, cu linii aurii, lucioase ce pun în evidență husa și telefonul în sine. Cu margini bine definite și de un aspect de asemenea lucios, această husă este una demnă de admirat. Eleganța sa este o caracteristică prezentă, ce contribuie și ea la gradul de popularitate a acestui tip de husă.

Aparte de mici detalii lucioase, husa în sine este din policarbonat și poliuretan termoplastic, practică de folosit și grad de rezistență față de șocuri diverse. De asemenea, are disponibilitatea diverselor culori.

Husele clasice, cele mai des alese

În toată nebunia unor trenduri, nu trebuie omis faptul că și simplitatea continuă să fie o preferință. În materie de huse, simplitatea înseamnă un stil clasic. Unele transparente, altele simple în design însă cu subtile tonuri de culoare, precum husa în degrade, există variate tipuri ce se întrec cu preferințe moderne ale utilizatorilor.

Husele au prins la public încă de la primele lor apariții pe piață, deși pe atunci funcționalitatea acestora nu implica și atenție la design sau potrivire cu tipul exact de telefon. Acum însă, mai mult ca niciodată,  accentul pe stil este mai mult resimțit. Din fericire sunt și surse precum stifler.ro care oferă diverse opțiuni, stilizate, interesante, inedite.

Comenteaza