Actorul Shia LaBeouf, arestat în timpul unui protest anti-Trump

Actorul Shia LaBeouf, arestat în timpul unui protest anti-Trump
Starul din "Transformers" a fost arestat în timpul unui protest anti-Trump desfăşurat la New-York miercuri. Despre Shia LaBeouf se ştie că este de partea celor care nu sunt de acord cu noul preşedinte Donald Trump.

Imaginile care surprind momentul în care poliţia se apropie de starul american în vârstă de 30 de ani, au fost preluate de o cameră de luat vederi amplasată în pentru a transmite protestul în timp real. Nu este încă clar de ce a fost arestat actorul, însă, se pare că tot pe aceeaşi filmare, ceva mai devreme, se poate vedea cum de Shia LaBeouf se apropie un barbat necunoscut care, înainte de a-l îmbrăţişa strigă: "Hitler nu a făcut nimic rău!". Camera îl surprinde pe Shia îmbrâncindu-l pe bărbatul care l-a abordat.

Potrivit tmz.com, Shia LaBeouf participa la un protest-maraton transmis live-stream, care avea loc în New-York de la investirea preşedintelui Trump, iar cei de la NYPD se pare că şi-au făcut apariţia chiar în timp ce actorul scanda pentru site "Nu ne va putea divide!". Poliţiştii susţin că actorul l-ar fi agresat pe acel bărbat şi l-au acuzat de atac.

În cele din urmă, se pare că LaBeouf nu a fost încă reţinut în acest caz, deocamdată primind o amendă.

Comenteaza