ABBA, din nou împreună după 30 de ani

ABBA, din nou împreună după 30 de ani
Cei patru membrii ai celebrului grup pop al anilor '70, Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad, se vor reunii pentru o experienţă de divertisment digitală.

Grupul de pop suedez, ABBA, nu a mai susţinut în mod oficial niciun concert după ce s-au despărţit, în 1982. 

Totuşi, cei patru au apărut la o petrecere aniversară pentru cei 50 de ani de când s-au întâlnit, în iunie.

Proiectul care îi va reuni pe cei patru, va implica realitatea virtuală şi inteligenţă artificială şi a fost descris drept o "experienţă nouă de divertisment", dezvoltată în colaborare cu managerul muzical Simon Fuller.

"Explorăm o nouă lume tehnologică, care ne va permite să creăm noi forme de divertisment şi de conţinut pe care nu ni le-am fi imaginat vreodată anterior", a declarat Fuller.

Potrivit mediafax.ro, detalii complete despre noul lor proiect vor fi anunţate în 2017.

Cei patru membri ai grupului Abba s-au reunit în iunie pentru un mic concert la Stockholm, după 30 de ani în care nu au mai cântat împreună, pentru a sărbători cei 50 de ani de când Björn Ulvaeus, care are acum 71 de ani şi Benny Andersson, în vârstă de 69, s-au cunoscut, transmite Daily Mail. Acum, Anni-Frid "Frida" Lyngstad, are 70 de ani şi Agnetha Faltskog, de 66 de ani.

Potrivit informaţiilor din presă, la petrecerea privată, Frida şi Agnetha au urcat pe scenă şi au cântat piesa "Me and I", lansată de Abba în 1980, cu dedicaţie pentru Benny şi Björn . Bărbaţii au urcat apoi pe scenă şi au cântat împreună cu Frida şi Agnetha. Este pentru prima dată din 1986 când grupul se reuneşte pentru a cânta pe scenă, scrie Daily Mail.

Trupa s-a destrămat în 1982. Cei patru membri ai grupului Abba au fost văzuţi pentru ultima oară împreună în public în ianuarie 2016, la inaugurarea unui restaurant inspirat dintr-o tavernă cu specific grecesc, ce a apărut în musicalul "Mamma Mia!", un film din 2008, care a avut la bază muzica trupei suedeze, relatează BBC.

 

Comenteaza