A murit cântăreața Sinead O’Connor. Cauza morții nu a fost făcută publică

A murit cântăreața Sinead O’Connor. Cauza morții nu a fost făcută publică
| Foto: captura video YouTube - Nothing Compares 2 U

Lumea muzicii este în doliu. Cântăreața de origine irlandeză Sinead O’Connor a încetat din viață la vârsta de 56 de ani. 

Familia ei a anunțat vestea „cu mare tristețe”, spunând că „familia și prietenii ei sunt devastați”. Cauza morții nu a fost făcută publică, transmite BBC

Vestea morții artistei vine la un an și jumătate după decesul fiului său Shane, la doar 17 ani. La acel moment, cunoscuta cântăreață a anunțat că vrea să-și ia viața.

Ea a fost cunoscută mai ales pentru single-ul Nothing Compares 2 U, lansat în 1990, care a ajuns pe locul unu și i-a adus faima mondială.

Taoiseach (premierul irlandez) Leo Varadkar a spus că muzica ei „a fost iubită în întreaga lume și talentul ei a fost de neegalat”, iar președintele irlandez Michael D Higgins a lăudat „autenticitatea” lui O’Connor, precum și „vocea ei frumoasă și unică”.

„Ceea ce a pierdut Irlanda la o vârstă atât de fragedă este unul dintre cei mai mari și mai talentați compozitori, compozitori și interpreți ai noștri din ultimele decenii, unul care a avut un talent unic și o conexiune extraordinară cu publicul ei, care a avut atâta dragoste și căldură pentru ea”, a spus pre;edintele Irlandei.

Comenteaza