8 martie în cluburi: de la galanterie la dezmăţ

8 martie în cluburi: de la galanterie la dezmăţ
De Ziua Femeii, localurile clujene s-au pregătit cu oferte care mai de care mai ademenitoare şi pentru toate gusturile.

Doamnele şi domnişoarele care vor să îşi petreacă seara de 8 martie în oraş au la dispoziţie o mare diversitate de oferte, de la localuri unde primesc o floare şi o şampanie la seri de striptease masculin.

Clubul Diesel "aşteaptă toate doamnele şi domnişoarele cu şampanie şi flori", după cum se anunţă pe pagina de Facebook. În Le General va fi o seară cu muzică pentru doamne, mai precis un concert cu Florutz & Mihai. "Am pregătit pentru voi, dragele noastre, o petrecere specială de 8 martie, cu trupa Parlament!", anunţă oficialii "lanţului" de localuri Janis. Evenimentul va avea loc în clubul My Way, începând cu ora 20:00. Biletele costă între 15 şi 25 lei. În Janis la Stuf intrarea sărbătoritelor este liberă de Ziua Femeii, când are loc petrecerea "We Love Her", de la ora 22:00. Preţul intrării pentru bărbaţi este de 10 lei. La fel se va intra şi în Janis Club, unde va avea loc Women's Party.

La Exquizia Coffe&Club, local situat la etajul 1 al magazinului Central, pregăteşte de 8 martie "un show incendiar de striptease masculin, dedicat exclusiv doamnelor şi domnişoarelor, şi un cocktail Orgasm din partea casei". Intrarea costă 20 de lei, iar accesul bărbaţilor se face numai după miezul nopţii. Şi clubul Obsession sărbătoreşte Ziua Femeii cu un eveniment special, un show incendiar de striptease masculin cu trupa Men X-Ite. Petrecerea începe de la ora 22:00. Biletele cumpărate în avans costă 30 de lei, iar accesul domnilor în club este permis după ora 00:00, când intrarea va costa 10 lei. Tot striptease masculin are în program şi clubul Ring din Hasdeu. "O seară dedicată doamnelor şi domnişoarelor, cu multe premii şi surprize alături de băieţii de la Dreamboys. Cu acest prilej va avea loc şi lansarea primului single Luchian Chris & Addagio, numit "I Want to Be Free". De această dată accesul bărbaţilor e interzis până la ora 01:00. Clubul The One găzduieşte în aceeaşi seară, de la ora 22:00, "Queen Party", un eveniment cu intrare liberă, şampanie gratuită pentru doamne şi show cu dansatori.

În The Flying Cyrcus de 8 martie e programat un concert al trupei Soviet Soviet (post-punk/indie) din Italia, de la ora 22:00. Preţul unui bilet este de 10 lei şi include o băutură pentru fete. Euphoria Music Hall organizează de Ziua Femeii un concert cu trupa Vunk, de la ora 21:00. Biletele de intrare sunt "cadou pentru femei, 30 de lei pentru bărbaţi", după cum se arată pe afişul evenimentului.

Clubul After Eight organizează în această seară Retro Party, "o petrecere specială pentru doamne şi domnişoare prin buchetul muzical oferit de After Eight Cocktail Club". Pe site-ul localului se mai precizează că e vorba de "o seară de neuitat, cu melodiile de aur ale anilor ‘70, ‘80, ‘90 şi 2000", intrarea domnişoarelor costă 10 lei, iar a domnilor, 20 de lei. Clubul Vertigo organizează, de asemenea, evenimentul Celebrate Women, cu muzică live asigurată de trupa De la Funk & Toth Kati. Distracţia începe de la ora 21:00, iar dress code-ul este casual.

Iulius Mall le-a pregătit femeilor de 8 martie un concert cu trupa Akcent. Vedetele cântă de la ora 18:00 pe scena amplasată în spaţiul de la intrarea în mall. Recitalul continuă seria evenimentelor "Te bucuri că eşti femeie la Iulius Mall", în cadrul cărora li se oferă o mulţime de surprize doamnelor şi domnişoarelor: de la sesiuni de machiaj gratuite şi prezentări de modă la concertul trupei Akcent.

Ofertă variată de flori

Clujenii care vor să dăruiască femeii iubite o floare au, de asemenea, la dispoziţie o gamă foarte variată de oferte. "Mulţi preferă să meargă de 8 martie cu o singură floare, un trandafir, o frezie sau o zambilă, pe care o duc ca pe un mărţişor", a dezvăluit Ionela Lostun, florist decorator în cadrul florăriei Kara. În top se află şi lalelele. Un fir costă 4,5 lei, în timp ce zambila costă acum 6 lei, frezia 4,9 lei, iar trandafirii pot costa de la 7 la 15 lei în în cazul trandafirilor Kara, cu petale în 7 culori. "Sunt foarte apreciate acum buchetele de flori primăvăratice, irişi, zambile, narcise, însă nu lipsesc cererile pentru flori exotice cum sunt streliţia sau anturium", a mai spus specialista. Se caută mult combinaţiile mai nebişnuite, cum ar fi cea de flori primăvăratice cu trandafiri, "un amestec vesel, dar şi elegant". Aranjamentele mai sofisticate, în vas, au preţuri la Kara începând de la 100 de lei.

 

Etichete
Comenteaza