Vești rele pentru Culiță Sterp. Rămâne sub control judiciar pentru accidentul produs în Cluj

Vești rele pentru Culiță Sterp. Rămâne sub control judiciar pentru accidentul produs în Cluj
| Foto: Facebook / Culiță Sterp - ISU Cluj

Maneliștul Culiță Sterp nu scapă de controlul judiciar nici după aproape cinci luni de când a fost implicat într-un accident în Cluj-Napoca și a fugit de la fața locului.

Judecători Cluj-Napoca s-a pronunțat, în data de 7 aprilie 2023, cu privire la faptul că inculpatul Sterp Nicolae, cunoscut cu numele de Culiță Sterp, care a fost implicat într-un accident în centrul Cluj-Napoca anul trecut în noiembrie, rămâne sub control judiciar.

Vești rele pentru cântărețul Culiță Sterp. Rămâne sub control judiciar pentru accidentul produs în ClujDecizie Judecătoria Cluj - Napoca. Nr. unic dosar: 26306/211/2022/a1.4 / sursa: portal.just.ro

Acesta este cercetat în continuare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe, precum și faptul că a părăsit locului accidentului.

De asemenea, dezia poate să fie contestată în trei zile.

Culița Sterp are următoarele obligații, începând cu data de 7 aprilie 2023, potrivit deciziei Judecătoriei Cluj-Napoca:

  • Să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori va fi chemat;
  • Să informeze, de îndată, Judecătoria Cluj-Napoca sau instanţa în faţa căreia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei.
  • Să se prezinte la I.P.J. Hunedoara, Serviciul de Investigaţii Criminale - Biroul de Supravegheri Judiciare conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori va fi chemat.
  • Să nu depăşească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei,
  • Să nu conducă nicio categorie de autovehicule. Supravegherea respectării obligaţiilor care-i revin inculpatului pe durata controlului judiciar se va realiza în continuare de către I.P.J. Hunedoara, Serviciul de Investigaţii Criminale - Biroul de Supravegheri Judiciare.

Veștile rele pentru cântăreț nu se opresc aici, deoarece în data de 11 aprilie 2023, Judecătoria Cluj-Napoca a respins cererea acestuia care constata faptul că analiza mostrelor biologice recoltate în vederea determinării prezentei în organism a substanţelor psihoactive au fost prelevate fără respectarea procedurilor penale.

Vești rele pentru cântărețul Culiță Sterp. Rămâne sub control judiciar pentru accidentul produs în ClujDecizie Judecătoria Cluj - Napoca. Nr. unic dosar: 26306/211/2022/a1 / sursa: portal.just.ro

Cu alte cuvinte, manelistul, împreună cu avocații lui, reclamă faptul că probele de sânge și urină prin care s-a stabilit prezența în corp a substanțelor interzise au fost prelevate înainte de deschiderea în mod oficial a dosarului penal. Cu toate acestea, judecătorii au respins această cerere.

Reamintim faptul că, Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier, anul trecut în luna noiembrie, la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca. Acesta a plecat de la fața locului și a fost identificat la scurt timp de polițiști. La testarea cu aparatul etilotest rezultatul a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care cântărețul a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

Comenteaza