Fost ofițer SRI, condamnat definitiv pentru corupție, s-a predat în Italia

Fost ofițer SRI, condamnat definitiv pentru corupție, s-a predat în Italia
| Foto: mediafax.ro

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir, dat în urmărire internaţională după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 10 luni de închisoare, s-a predat, joi, la o secţie de poliţie din localitatea Bari, Italia.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„În dimineaţa de joi, Poliţia Română a fost informată, prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională - Biroul Sirene, de către autorităţile italiene, că, în cursul zilei de ieri, un bărbat, de 42 de ani, urmărit la nivel internaţional, s-a prezentat la o secţie de poliţie din Bari, însoţit de avocatul ales", precizează IGPR într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, acesta a fost depus în Penitenciarul din Bari, în aşteptarea prezentării în faţa instanţei de judecată, pentru validarea mandatului european de arestare emis de Tribunalul Bucureşti.

În baza datelor furnizate de autorităţile din Italia, a fost informată instanţa de judecată din România, care a emis mandatul european de arestare.

Daniel Dragomir a fost condamnat definitiv, în iunie 2020, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, la 3 ani şi 10 luni de închisoare într-un dosar în care a fost acuzat, printre altele, de fals în înscrisuri şi spălare de bani.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza