Dosar penal într-o sală de fitness din Cluj-Napoca

Dosar penal într-o sală de fitness din Cluj-Napoca
| Foto: bzi.ro

Un grup de perosane din Cluj-Napoca s-a ales cu dosar penal după ce au postat o poză pe rețelele de socializare. Aceștia se aflau într-o sală de fitness și nu respectau măsurile de prevenție anti-Covid, prin urmare poliția s-a deplasat imediat la fața locului.

Mai multe persoane s-au fotografiat într-o sală de fitness din Cluj-Napoca în timp ce măsurile de prevenție impuse pentru protejarea împotriva COVID-19, nu erau respectate. Poliția s-a sesizat imediat, deplasându-se la fața locului pentru a face verificările necesare. S-a lăsat cu dosar penal, potrivit clujust.ro.

IPJ Cluj a transmis ulterior următoarele informații: „Ca urmare a unor imagini apărute în spațiul public privind nerespectarea măsurilor de protecție sanitară în incinta unei săli de fitness de pe raza municipiului Cluj-Napoca, polițiștii Secției 2 Cluj s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de codul penal.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că la data de 10 noiembrie a.c., în intervalul 19:00-22:00, în incinta sălii de fitness se aflau mai multe persoane care nu respectau măsurile de protecție sanitară aplicabile în conformitate cu Ordinul comun al Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății numărul 78-/1.432/2020 cu modificările și completările ulterioare. În continuare se desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactita a tuturor împrejurărilor de comitere a faptei”.

Comenteaza