Accidentul mortal de pe Horea | Decizia judecătorilor în cazul șoferului vinovat

Accidentul mortal de pe Horea | Decizia judecătorilor în cazul șoferului vinovat
| Foto: observator.tv

Tânărul care a provocat, duminică seara, accidentul mortal de pe strada Horea, a fost prezentat luni în faţa magistraţilor clujeni.

Potrivit IPJ Cluj, judecătorii au dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a lui Serghei Arapu, pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului sau modificarea/ștergerea urmelor acestuia, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Reamintim că, duminică, 9 februarie, în jurul orei 19:00, pe strada Horea din Cluj-Napoca s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unui tânăr de 22 de ani din Bistrița-Năsăud și rănirea altor patru. După producerea accidentului, șoferul, un tânăr de 21 de ani din Republica Moldova, care a provocat accidentul și pasagerul din același auto au coborât din autoturism și au fugit de la locul faptei după ce ar fi observat starea gravă a victimelor. La scurt timp, aceștia au fost depistați, iar șoferul vinovat a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. (Vezi AICI)

”M-am speriat! E prima dată când urc la volan băut. Eu foarte tare regret ce am făcut și îmi cer scuze de la oamenii care au rămas vii. Îmi e tare greu să explic”, a spus tânărul, luni, când a fost adus la Tribunalul Cluj pentru emiterea mandatului de arestare. 

Comenteaza