Incendiul de la Ferma Dacilor | Cine este cea de-a 8-a victimă. A fost identificată după resturile de os găsite în cenușă

Incendiul de la Ferma Dacilor | Cine este cea de-a 8-a victimă. A fost identificată după resturile de os găsite în cenușă

Specialiștii au stabilit cine a fost cea de-a opta victimă a tragediei de la Ferma Dacilor.

Legiștii au stabilit că resturile de os găsite în urma incendiului devastator de la Ferma Dacilor îi aparțin celei de-a opta victime. Conform unor surse G4Media este vorba de Petru Ene, fiul de 11 ani al bodyguardului lui Cornel Dinicu.

Băiatul nu a mai fost găsit după incendiul în care a murit și fratele său Luca, în vârstă de 16 ani, dar și tatăl lor, care a intrat în foc pentru a-i salva.

Amintim că patronul complexului din Tohani, Cornel Dinicu, a fost reţinut, marţi, în dosarul penal deschis în urma incendiului devastator soldat cu opt morţi. Pensiunea nu avea nici un aviz de protecție la incendiu.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova arată în referatul pentru arestarea preventivă a administratorilor de la pensiunea Ferma Dacilor că ipoteza cea mai probabilă privind declanșarea incendiului care a dus la moartea a opt oameni este aprinderea unui televizor. De la acel televizor, focul s-ar fi extins la mai multe obiecte de plastic și apoi a cuprins toată clădirea.

Comenteaza