Fanii Universității Cluj, mesaj pentru Ioan Ovidiu Sabău: "Echipa, suporterii și orașul au nevoie de munca dumneavoastră"

Fanii Universității Cluj, mesaj pentru Ioan Ovidiu Sabău: "Echipa, suporterii și orașul au nevoie de munca dumneavoastră"
| Foto: lpf.ro

Peluza "Șepcile roșii" și-a exprimat susținerea pentru antrenor și dorința ca tehnicianul să își continue munca.

"Domnule Ioan Ovidiu Sabău,

Înțelegem sentimentele și trăirile după meciul pierdut, le împărtășim și noi și tocmai din acest motiv dorim să vă transmitem un mesaj ferm de susținere. Noi, suporterii Universității Cluj, avem încredere deplină în dumneavoastră și apreciem dedicarea și pasiunea pe care le investiți în echipă.

Încurajăm perseverența și credem în capacitatea dumneavoastră de a aduce echipei noastre succesul pe care îl merită și ni-l dorim de mult timp. Stabilitatea și devotamentul contează mai mult decât un rezultat negativ.

Pentru prima dată, după mult timp, avem speranța că, ceva frumos se poate întâmpla. Și nu mâine, nu peste o lună, nu peste un an, poate nici peste doi, dar drumul spre succes, uneori e mai frumos decât succesul în sine. Drept urmare vă propunem să mergem mai departe, glas lângă glas, umăr lângă umăr, inimă lângă inimă.

Echipa, suporterii și orașul au nevoie de munca dumneavoastră, U are nevoie de Ioan Ovidiu Sabău! Împreună avem capacitatea de a depăși orice fel de moment, nu este pentru prima dată și cu siguranță nu este nici ultima încercare.

Cu respect și încredere, Șepcile Roșii", au transmis suporterii Universității Cluj.

Comenteaza