Un român a murit, iar alţi cinci au fost răniți grav, după ce o şcoală s-a prăbuşit peste ei

Un român a murit, iar alţi cinci au fost răniți grav, după ce o şcoală s-a prăbuşit peste ei
| Foto: observatornews.ro

Un bărbat a murit, iar alţi cinci români au fost grav răniţi după ce o şcoală în construcţie s-a prăbuşit.Întreaga tragedie s-a petrecut în Belgia

Bărbaţii erau muncitori pe şantier, iar cei răniţi sunt acum în stare gravă la un spital din Anvers. În total doi oameni au murit, nouă sunt răniţi, iar alţi trei au fost daţi dispăruţi.

Alături de câini poliţişti, salvatorii îi caută şi acum pe muncitorii dispăruţi sub dărâmături, dar şansele ca ei să fie găsiţi în viaţă sunt slabe, pentru că au trecut mai bine de 20 de ore de la producerea accidentului. Tragedia a avut loc în momentul în care etajul al clădirii a cedat şi s-a prăbuşit, însă nu se ştie deocamdată care a fost cauza.

Dintre cei salvați de sub dărâmături, nouă au fost răniți. Potrivit sudinfo.be, patru dintre ei sunt în stare "foarte gravă", patru sunt în stare gravă şi unul este uşor rănit.

Ieri după-amiază, școala primară Zuidzin s-a prăbușit în districtul Nieuw Zuid. Clădirea era încă în construcție. Din cauze încă necunoscute, o parte a imobilului s-a dărâmat și a doborât şi schelele. Românii se aflau pe şantier, în momentul producerii tragediei.

Presa belgiană scrie că cea de-a doua persoană decedată este un portughez.

"Gândurile mele sunt cu victimele și cu cei dragi", a scris pe Twitter primarul din Anvers, potrivit observatornews.ro

Comenteaza