Soţia preşedintelui brazilian Jair Bolsonaro, testată pozitiv pentru COVID-19

Soţia preşedintelui brazilian Jair Bolsonaro, testată pozitiv pentru COVID-19
| Foto: uol.com.br

Dimensiunea reală a focarului din Brazilia: soţia preşedintelui brazilian Jair Bolsonaro şi unul dintre miniştrii săi au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19, potrivit unui comunicat oficial difuzat joi.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Şi soţia preşedintelui Braziliei are coronavirus. Între timp, răspândirea noului coronavirus nu indică semne de încetinire în această ţară cu cel mai mare focar din lume după Statele Unite, relatează Reuters, citată de Agerpres.

La doar câteva zile după ce Jair Bolsonaro a declarat că a fost testat negativ după săptămâni de carantină, soţia acestuia Michelle a fost testată pozitiv, a indicat biroul prezidenţial.

''Prima doamnă Michelle Bolsonaro a fost pozitivă pentru COVID-19 joi. Ea este în stare bună şi va urma toate protocoalele stabilite'', a indicat sursa citată, referindu-se la boala cauzată de noul coronavirus.

Cu puţin timp înainte, ministrul Ştiinţei şi Tehnologiei din Brazilia, Marcos Pontes, a declarat că a fost testat din nou pozitiv, devenind al cincilea ministru din guvernul lui Bolsonaro diagnosticat cu boala COVID-19.

Aceste cazuri sunt un semn palpabil al dimensiunii focarului din Brazilia, care a înregistrat miercuri noi recorduri pentru cazuri de COVID-19 şi decese cauzate de această boală.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza