"Război" pe un bilet la loto. Un cuplu a câștigat peste un milion de euro, dar după câteva săptămâni s-au despărțit

"Război" pe un bilet la loto. Un cuplu a câștigat peste un milion de euro, dar după câteva săptămâni s-au despărțit
| Foto: observator.ro

Un cuplu a câștigat o sumă colosală la Loterie, însă după câteva săptămâni s-au despărțit. Femeia, care este câștigătoarea pentru că ea a cumpărat biletul, nu vrea să împartă premiul cu fostul ei partener.

Un cuplu din Marea Britanie a câștigat peste un milion de euro la loto și după câteva săptâmâni s-au despărțit. Inițial, femeia era de acord să împartă câștigurile cu partenerul ei.

Cei doi au cumpărat un bilet de răzuit Lotto dintr-un magazin din Spalding, Anglia, iar spre surprinderea lor, acesta a fost câștigător, titrează TheSun.

După câteva săptămâni mai târziu, femeia s-a despărțit de partenerul ei, iar loteria a afirmat că femeia este câștigătoarea premiului pentru că ea a plătit biletul și l-a răzuit.

Bărbatul a recunoscut acest lucru, însă afirmă că el este cel care i-a sugerat femeii să cumpere biletul și a încercat să-i transfere banii la fața locului, ca să acopere cheltuiala. Inițial femeia era de acord să împartă câștigul cu partenerul ei, asta până când bărbatul a spus că au cumpărat biletul câștigător împreună, ceea ce a deranjat-o pe femeie și s-a despărțit de britanic, conform sursei citate.

Acum cei doi se luptă în justiție pentru suma câștigată la Loterie.

Probleme din cauza jocurilor de noroc sunt și în America, unde un bărbat din Washington DC a dat în judecată loteria după ce a crezut că a câștigat un jackpot de 340 de milioane de dolari. Loteria ar fi publicat din greșeală un șir de numere care s-au potrivit cu cele de pe biletul americanului.

Comenteaza