Premierul Boris Johnson, transferat la terapie intensivă

Premierul Boris Johnson, transferat la terapie intensivă
| Foto: tmz.com

Premierul britanic Boris Johnson, diagnosticat cu noul coronavirus, a fost transferat la terapie intensivă, din cauza deteriorării stării de sănătate, anunţă Guvernul de la Londra.

Premierul Boris Johnson a fost transferat la terapie intensivă în contextul deteriorării stării de sănătate, a comunicat Downing Street, conform postului Sky News.

"În cursul după-amiezii, starea primului-ministru s-a deteriorat şi, la recomandarea echipei sale medicale, a fost transferat la secţia de terapie intensivă a spitalului. Premierul i-a cerut ministrului de Externe, Dominic Raab, care este prim-secretar de stat, să îl înlocuiască", a transmis Guvernul de la Londra.

"Premierul primeşte îngrijiri medicale excelente şi le mulţumeşte tuturor angajaţilor sistemului medical pentru munca intensă şi dedicată", a precizat Downing Street.

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost internat duminică seară, din raţiuni de precauţie, în Spitalul "St Thomas" din Londra, având "simptome persistente". Boris Johnson ese diagnosticat cu noul coronavirus.
 

Comenteaza