Mesajul unei mame pentru Putin. Fiul i-a fost torturat și ucis în Bucha: "Pentru ce?"

Mesajul unei mame pentru Putin. Fiul i-a fost torturat și ucis în Bucha: "Pentru ce?"
| Foto: Captura video ABC News

O mamă din Ucraina al cărei fiu a fost torturat şi ucis de armata lui Vladimir Putin are un mesaj pentru preşedintele rus: „Uite ce ne-ai făcut. Care este vina noastră? Ce am făcut greșit? Tu ai copii. Dacă li s-ar întâmpla la fel?".

O femeie din Ucraina, a cărui fiu a fost torturat și ucis de trupele ruse în Bucha, povestește ororile pe care le-au comis soldații de la Kremlin. „Vreau ca toată lumea să știe că acest lucru nu este fals. Că acesta este fiul meu, că asta mi s-a întâmplat mie și fiului meu”, a declarat ea printre lacrimi, potrivit ABC News.

Mama ucraineană a spus că fiul ei, Serhiy, îi ajuta pe cei evacuați când au sosit rușii. „Au venit ca un uragan, provocând atât de multă durere. Pentru ce?”, spune aceasta. „Nici nu vă puteți imagina această durere. Sufletul meu plânge. Doamne ferește să se întâmple asta cuiva.”

Femeia are imaginile cu trupul fiului ei pe telefon. În ciuda durerii sale, ea le păstrează pentru ca lumea să poată vedea ce s-a întâmplat cu copilul ei. „Nu am vrut să le șterg. Am vrut ca lumea întreagă să-l vadă și să știe că este un fapt”, a spus ea. „Vreau ca toată lumea să știe că acest lucru nu este fals. Că acesta este fiul meu, că asta mi s-a întâmplat mie și fiului meu.”

Fiul ei ajuta la evacuarea femeilor și copiilor din casele din apropierea taberei de vară Bucha când a dispărut împreună cu un prieten care făcea același lucru, pe data de 12 martie. Cadavrele ambilor bărbați au fost găsite în subsol. „Nu știu cât timp a stat acolo, a slăbit jumătate din greutate. Nu știu dacă l-au hrănit sau nu. Cum? Pentru ce?”, s-a întrebat retoric mama ucraineană sfâşiată de durere.

Femeia a adăugat că raportul oficial al anchetatorilor arată că fiul ei a fost ucis de două focuri de armă. În mod neoficial, ea spune că i s-a spus de către poliție că au găsit opt ​​împușcături și multiple răni de cuțit pe corp. Oficialii ruși au negat toate acuzațiile referitoare la ceea ce a fost găsit în subsolul din Bucha.

Comenteaza