Meghan Markle transmite un mesaj scurt și sec după aflarea diagnosticului lui Kate Middleton

Meghan Markle transmite un mesaj scurt și sec după aflarea diagnosticului lui Kate Middleton

O veste cutremurătoare a lovit întreaga lume vineri seară, când Prințesa Kate Middleton a dezvăluit că se confruntă cu o boală incurabilă. 

La vârsta de 42 de ani, soția Prințului William a făcut public faptul că a fost diagnosticată cu cancer, după o operație chirurgicală suferită la începutul anului 2024.

Anunțul neașteptat a fost primit cu șoc și tristețe, atât de reprezentanții casei Regale, cât și de publicul larg. Kate Middleton a pus capăt speculațiilor cu privire la starea sa de sănătate și a dezvăluit că se află deja sub tratament, începând ședințele de chimioterapie.

Într-un mesaj video emoționant, Prințesa de Wales a vorbit deschis despre experiența sa și despre provocările pe care le întâmpină în lupta împotriva bolii, inclusiv modul în care a trebuit să comunice diagnosticul copiilor săi - Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințului Louis.

Surse din cadrul familiei regale au dezvăluit că și Meghan Markle și Prințul Harry au aflat despre diagnostic în același timp cu restul lumii. Cumnatul și cumnata sa au transmis un mesaj de susținere pentru Kate și familia ei, exprimându-și speranța că vor putea să facă față acestei încercări în intimitate și liniște.

”Îi dorim sănătate și vindecare lui Kate și familiei și sperăm că vor putea face acest lucru în privat și în pace”.

În ciuda dificultăților, Kate Middleton privește viitorul cu optimism și speră să se recupereze cât mai curând pentru a-și relua viața normală și îndatoririle regale. Toată lumea îi dorește însănătoșire grabnică și putere în lupta împotriva acestei boli cumplite, potrivit The Sun.

Comenteaza