Investiții înainte de Mondialul de fotbal. Messi bagă bani într-un start-up din Silicon Valey

Investiții înainte de Mondialul de fotbal. Messi bagă bani într-un start-up din Silicon Valey
| Foto: ChinaImages - Depositphotos.com

Lionel Messi, cel mai titrat Balon de Aur, se orientează spre domeniul investiţiilor în tehnologie, simbolul argentinian asociindu-se cu întreprinzători din Silicon Valley pentru un nou start-up.
 

Vedeta lui Paris Saint-Germain şi a Argentinei are 35 de ani şi începe să pună cap la cap planurile pentru momentul în care o carieră istorică de jucător se va încheia.

Compania sa, Messi Group, şi-a unit forţele cu experţii din industrie Razmig Hovaghimian şi Michael Marquez într-un parteneriat Play Time, care va acţiona ca un vehicul pentru investiţiile superstarului sud-american în sport, media şi tehnologie în întreaga lume.

În contextul în care Play Time - care va avea sediul în San Francisco - a dezvăluit că are un studio de jocuri încă în curs de testare, numit Matchday.com, gata de lansare înaintea finalei Cupei Mondiale din 2022 din Qatar, Messi a declarat că îşi extinde interesele de afaceri în afara terenului de fotbal:

Sunt încântat să ne extindem rădăcinile în Silicon Valley şi sunt încântat că Play Time va colabora cu antreprenori îndrăzneţi din întreaga lume. Sper că, prin succesul său, Play Time va ajuta mulţi oameni şi va avea un impact pozitiv asupra lumii. Am încredere în echipă şi în partenerii noştri pentru a ne atinge obiectivele.", a spus Messi, citat de Goal.

Play Time a dezvăluit, de asemenea, că va investi în AC Momento, o piaţă a culturii fotbalistice care scoate la licitaţie tricouri purtate la meciuri, provenite de la cluburi şi jucători importanţi.

Câştigătorul de şapte ori al Balonului de Aur se concentrează foarte mult pe angajamentele sale de joc pentru moment, în timp ce PSG luptă pentru titlurile din Ligue 1 şi Liga Campionilor, iar Argentina se pregăteşte pentru o nouă şansă la gloria mondială în noiembrie.

Comenteaza