Video Dat jos din avion pentru că purta o pereche de chiloți de damă, pe post de mască de protecţie

Dat jos din avion pentru că purta o pereche de chiloți de damă, pe post de mască de protecţie
| Foto: Insider.com

Cine a spus că românii sunt cei mai încăpăţânaţi când e vorba de respectarea măsurilor de protecţie sanitară? Un american le-a dat clasă celor din gaşca lui Simion şi chiar senatoarei Şoşoacă.

Adam Jenne, în vârstă de 38 de ani, din Cape Coral, Florida, a fost rugat să coboare dintr-un zbor care urma să decoleze de pe Aeroportul Internațional Fort Lauderdale-Hollywood după ce a intrat într-o dispută cu însoțitorii de bord, potrivit insider.com.

Americanul a fost dat jos din avion pentru că purta o pereche de chiloți roșii de damă, pe post de mască. Toată scena a fost filmată de un alt pasager.

Stewarzii au mers la bărbat să-l roage să coboare, pentru că masca improvizată nu respectă regulile. „Clientul nu a respectat în mod clar mandatul federal privind măștile și apreciem că echipa noastră a abordat problema la sol înainte de decolare, evitând orice eventuale perturbări în aer”, se arată în comunicatul de presă al companiei aeriene.

Omul a ieșit din avion fără scandal și a fost urmat și de alții, în semn de solidaritate. Adam Jenne a devenit celebru şi a declarat ulterior pentru Fox News că personal, găsește absurdă regula sanitară care impune obligativitatea de a purta mască de protecţie.

Situația a intrat în anchetata companiei aeriene care efectua zborul. Până atunci, bărbatul care a purtat chiloți în loc de mască nu mai are voie să urce în niciun avion al United Airlines. 

Comenteaza