Autorul masacrului din Texas a amenințat cu violul mai multe fete. Ce alte orori a comis

Autorul masacrului din Texas a amenințat cu violul mai multe fete. Ce alte orori a comis
| Foto: gandul.ro

În ziua în care Salvador Ramos a împușcat copiii nevinovați dintr-o școală din Texas acesta transmisese planul său unei tinere de pe o rețea de socializare.

La scurt timp individul şi-a dus la îndeplinire planul și a ucis 19 copii de la Robb Elementary din Uvalde, Texas, precum și două profesoare, înainte de a fi împușcat. Se pare însă că acestea nu au fost singurele ameninţări pe care tânărul le făcuse.

Salvador Ramos amenința femeile cu care vorbea pe aplicația de socializare Yubo că le va viola și a spus că va deschide focul în școli, cu doar câteva săptămâni înainte de masacru. Cele trei utilizatoare au spus că nu au luat în serios amenințările tânărului până nu au aflat amploarea tragediei, scrie Daily Mail.

Ramos a putut să-și mențină profilul activ pe platformă, în ciuda rapoartelor făcute echipelor de siguranță ale aplicației privind comportamentul său deranjant. CeCe, prietena sa din Germania, spune că individul a avertizat-o că va deschide focul în școala elementară Robb cu doar 15 minute înainte să comită atacul. Tot ei îi mărturisise că şi-a împuşcat bunica, potrivit gândul.ro.

 

Comenteaza