„Următoarea țintă a armatei de jefuitori și violatori este Republica Moldova. Apetitul Moscovei continuă să crească”

„Următoarea țintă a armatei de jefuitori și violatori este Republica Moldova. Apetitul Moscovei continuă să crească”
| Foto: zugo.md

Unul dintre principalii consilieri ai președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, afirmă că Republica Moldova este următoare țintă a Rusiei. 

Mihailo Podoliak (foto), un colaborator apropiat al președintelui Volodimir Zelenski, care a participat la negocierile cu Rusia declară că Republica Moldova ar fi următoarea țintă a armatei de jefuitori și violatori a lui Vladimir Putin. 

„Apetitul Moscovei continuă să crească. Acum, obiectivul ei în sudul Ucrainei este accesul spre Transnistria, unde susține că rușii sunt oprimați.

Evident că următoarea țintă a armatei de jefuitori și violatori este Republica Moldova. Ceea ce dovedește încă o dată Ucraina luptă astăzi pentru securitatea Europei”, a scris pe Twitter Mihailo Podoliak, consilierul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, citat de digi24.ro

Declaraţiia vine în urma afirmaţiilor generalului rus Rustam Minnekaiev, care a spus că Rusia urmărește să obțină controlul total în estul și sudul Ucrainei.

Avertismentul lui Mihailo Podoliak este asemănător cu cel al președintelui Volodimir Zelenski, care a spus că invazia declanșată de Rusia asupra țării sale este doar începutul și că Moscova are planuri pentru a captura și alte țări.

Comenteaza