Ziua Copilului, sărbătorită cu fast în Parcul Central: ateliere, jocuri şi concursuri pentru cei mici şi cei mari

Ziua Copilului, sărbătorită cu fast în Parcul Central: ateliere, jocuri şi concursuri pentru cei mici şi cei mari
Parcul Central se transformă de sâmbătă până luni în punctul zero al distracţiei. Cu ocazia Zilei Coplului, cei mici, dar şi cei mari, vor fi întâmpinaţi cu activităţi care de care mai variate, de la ateliere şi jocuri de tot felul, la spectacole şi concursuri.

Micuţii vor putea participa la ateliere de creaţie, de pictură pe figurine de ceramică, de gătit, de muzică, de dans sau de reciclare creativă, iar baloanele modelate, mascotele şi personajele din poveştile preferate ale copiilor îi vor duce într-o lume fantastică.

Pentru cei mai mari se pregătesc spectacole şi competiţii sportive. De la fotbal în balon, "Angry Birds" în mărime naturală, jocuri de evadare, jocuri de rugby, kangoo jumps, "Jocurile Copilăriei", până la dresaj canin sau ateliere de dans, toate vor fi în Parcul Central pentru publicul clujean.

Nici vârstinicii nu sunt neglijaţi în acest weekend, fiind pregătit un stand special unde bunicii de la Centrul de zi pentru vârstnici nr 1 Cluj vor organiza competiţii şi spectacole. 

Totodată, mămicile se vor putea relaxa în Parcul Central la Târguţu Vintage şi la atelierele organizate de Cuibul Berzelor, în timp ce pe scena din faţa Casinoului vor fi spectacole de muzică, dans şi teatru, iar în fiecare seară vor fi proiecţii de film.

 

Comenteaza