Zilele Culturale Maghiare. Restricții de circulație în centrul Clujului și program prelungit la autobuze

Zilele Culturale Maghiare. Restricții de circulație în centrul Clujului și program prelungit la autobuze

Pe durata Zilelor Culturale Maghiare, pe străzile din centrul Clujului vor fi impuse restricții de circulație, iar programul autobuzelor va fi prelungit. 

Pe durata Zilelor Culturale Maghiare, CTP suplimentează numărul mijloacelor de transport public şi prelungeşte programul acestora pe următoarele linii: 102, 30, 31, 32, 35, 25. Programul se va prelungi până la ora 23.30 (de la 22.30).

Primăria Municipiului Cluj-Napoca, partenerul-organizator al evenimentului, asigură împreună cu Poliția Rutieră, Poliția Locală și Jandarmeria Cluj închiderea circulației auto la locațiile unde se desfășoară evenimentul, după cum urmează:

  • Piața Unirii, latura estică, o bandă de circulație, până în dreptul magazinului Vodafone, pe toată perioada evenimentului, între 14 august ora 22, până la 26 august, ora 22
  • Piața Unirii, latura Sudică și Estică va fi închisă în data de 19 august, între orele 19.00 și 23.00, în timpul concertului filarmonic si a corului de copii și al unui musical, iar în intervalul 21-25 august închiderea între orele 20.30-23.15 se va decide în funcție de afluxul spectatorilor în Piața Unirii;
  • Str. Kogălniceanu, pe toată lungimea ei (de la intersecţia cu str. Universităţii până la intersecţia cu str. Baba Novac), din data de 18 august, duminică, orele 22.00 (pentru a se începe amplasarea standurilor). până în data de 26 august orele 22.00
  • Parcarea de pe strada Universității din data de 18 august, duminică, ora 22.00, până în data de 26 august, luni orele 22, în vederea amenajării logisticii de vânzare de bere, sucuri și produse alimentare.
  • O bandă de circulație secvențial pe traseul str. Clinicilor nr. 18 – Piața Păcii – Piața Unirii, latura sudică și estică, în data de 20 august, între orele 18.00–19.00 pentru defilarea formațiilor folclorice din cadrul Festivalului Internațional de Folclor Szent István/Sf. Ștefan.
  • Strada Baba Novac de la intersecţia cu strada M. Kogălniceanu, până la intersecţia cu strada I.C. Brătianu, strada I.C. Brătianu de la intersecţia cu strada Baba Novac până la strada Hermann Oberth, strada Hermann Oberth de la Bulevardul Eroilor, până la strada Kogălniceanu, o bandă de parcare, respectiv o bandă de circulație pe latura Sudică a Bulevardului Eroilor (de la str. H. Oberth până la Primăria Cluj- Napoca, apoi între Primărie și Librăria Universității), respectiv o bandă de circulație pe str. Universităţii (latura Estică) până la intersecția cu str Brătianu, pentru desfășurarea Crosului ZCMC Donaton în data de 24 august între orele 9.00 12.30.
  • Traseul complet al crosului va fi: strada Mihail Kogălniceanu, strada Emmanuel de Martonne, strada I. C. Brătianu, strada Hermann Oberth, strada Mihail Kogălniceanu, strada Baba Novac, strada I. C. Brătianu, strada Hermann Oberth, Bulevardul Eroilor (o bandă parcare, respectiv o bandă de circulație), strada Universităţii (o bandă de circulație, respectiv pe trotuar de la cinema Arta până la intersecția cu str.Kogălniceanu), strada  Mihail Kogălniceanu.
Comenteaza