Zboruri spre Tel Aviv. Israelul îşi deschide graniţele, dar nu şi pentru români

Zboruri spre Tel Aviv. Israelul îşi deschide graniţele, dar nu şi pentru români
| Foto: Pinterest

Israelul își redeschide parțial granițele şi a fi permisă intrarea în țară a cel mult o mie de persoane pe zi. Vor putea zbura turişti din Marea Britanie, SUA, Germania sau Franţa, dar nu şi din România, care se află în zona roşie. 

Israelul își redeschide parțial granițele, inclusiv pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Va fi permisă intrarea în țară a cel mult o mie de persoane pe zi, dacă vin de la New York, Frankfurt, Paris, Londra, Kiev, Toronto și Hong Kong, conform Digi24. 

România nu se află pe lista din care se pot efectua zboruri deoarece este zonă roșie COVID pentru Israel. TAROM anunță, de exemplu, că a anulat toate cursele către Israel, între 7 și 20 martie.

După jumătatea lunii martie, numărul străinilor care vor putea intra în țară ar putea crește la 3.000 pe zi, iar atunci va fi actualizată și lista locurilor de unde pot zbura aceștia spre Israel.

Redeschiderea este și una internă. Barurile și restaurantele pot primi clienți, dar în multe locuri e nevoie de certificatul verde care dovedește că persoanele respective s-au vaccinat.

Comenteaza