Zboruri noi Cluj - Londra. Bilete de la 100 lei

Zboruri noi Cluj - Londra. Bilete de la 100 lei
| Foto: travelcity.ro

De pe Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” din Cluj vor fi disponibile noi zboruri spre Londra, mai precis către Londra Gatwick şi Londra Southend.

Cluj- Londra Gatwick (al doilea cel mai mare aeroport al capitalei Marii Britanii), operat de compania Wizz Air, va debuta în 31 martie. Vor exista zboruri zilnice, iar biletele pot fi cumpărate de la doar 109 lei și includ un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20cm. Spre exemplu, un bilet pentru 1 adult - dus (vineri, 5 aprilie) şi întors (luni, 8 aprilie) costă ‎109 ​lei​ + ‎249 ​lei​, adică 358 lei. 

Cluj- Londra Southend, operat de compania Ryanair, va debuta în 2 aprilie. Ruta va fi operată cu o frecvență de trei zboruri săptămânale. Aeroportul este situat la 60 km est de centrul capitalei Angliei, dar este deservit de o linie de tren care leagă aerogara de până la opt curse pe oră, conform informațiilor de pe site-ul aeroportului britanic. 

În prezent de pe aeroportul britanic nu există niciun zbor spre România, dar este o aerogară internațională de dimensiuni relativ mici, ca trafic fiind la nivelul aeroporturilor din Iași sau din Timișoara. Spre exemplu, un bilet pentru 1 adult - dus (sâmbătă, 6 aprilie) şi întors (joi, 11 aprilie) costă ‎10 euro + ‎22 euro​, adică 32 euro (109 lei). 

Pe ruta Cluj – Londra singurul operator aerian care oferă acum zboruri directe este Wizz Air, către aeroportul din Luton, situat la 47 km de centrul Londrei. Compania aeriană low-cost operează alte trei destinații din Cluj-Napoca spre Marea Britanie: Birmingham, Doncaster-Sheffield, Liverpool. 

Comenteaza