Viceprimarul Moisin, consultat medical de copiii de grădiniţă. "După şedinţa de ieri de la CL, mă mir că-mi mai bate inima" VIDEO

Viceprimarul Moisin, consultat medical de copiii de grădiniţă.
Copiii de la grădiniţa Universităţii "Babeş-Bolyai" l-au examinat medical pe viceprimarul Radu Moisin cu noile truse de experimente primite astăzi de la fundaţia Siemens Stiftung şi au constatat că inima acestuia nu bate. "Mă duc la cardiologie, după şedinţa de ieri mă mir că nu s-a oprit de tot", a spus în glumă Moisin.

Copiii de la grădiniţa Universităţii "Babeş-Bolyai" au primit astăzi prima din seria de 63 de truse experimentale oferite gratuit de fundaţia Siemens Stiftung grădiniţelor de stat din oraş. Unul dintre copii a folosit trusa de stetoscop ca să asculte inima unei persoane şi s-a nimerit ca cea mai apropiată să fie viceprimarul. "Cum vă numiţi?", a întrebat educatoarea înainte să-l invite să se aşeze pe scăunelul copiilor.

"După şedinţa de ieri (a Consiliului Local, când s-a discutat alocarea unor fonduri publice către echipele de fotbal Universitatea şi CFR Cluj-n.red.), mă mir că mai bate. Mă duc la Cardiologie la teste", a spus Moisin la ieşirea din grădiniţă.

Un număr de 63 de truse experimentale au fost donate astăzi de fundaţia Siemens Stiftung grădiniţelor de stat din Cluj-Napoca, astăzi. Acesta este al treilea oraş unde are loc acest proiect, după Sibiu şi Bucureşti, anul trecut.

Comenteaza