”Vestul Sălbatic” din Mănăștur, varianta cu minori

”Vestul Sălbatic” din Mănăștur, varianta cu minori

De curând municipiul Cluj-Napoca a mai primit puncte în plus pentru faptul că devine o urbe tot mai curată și mai sigură. Însă tineretul din cartiere ne arată cât de ușor se poate aluneca pe panta infracțională. 

O fată de 15 ani  din cartierul clujean Mănăștur a fost amenințată cu o armă neletală și apoi bătută de alți 3 tineri, dintre care 2 erau tot minori. 

”La data de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore 2 tineri, unul de 16, iar celălalt de 19 ani și o tânără de 16 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, influențarea declarațiilor, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovirea sau alte violențe.

În fapt, la data de 28 aprilie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de o tânără de 15 ani, cu privire la faptul că la data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 20.30, în timp ce se afla cu un grup de prieteni într-un parc din cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca, ar fi fost abordată de 3 tineri care aveau asupra lor o armă neletală de tip airsoft, fiind amenințată, iar apoi agresată fizic de tânăra de 16 ani.

În urma evenimentului aceștia ar fi încercat, prin constrângere verbală, să o determine pe minora de 15 ani să nu sesizeze organele de poliție.

În cadrul investigațiilor derulate de polițiști, cei 3 tineri au fost identificați, iar în baza probatoriului administrat aceștia au fost reținuți 24 de ore, fiind depuși într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă”, a anunțat IPJ Cluj. 

Comenteaza