Foto Vasile Dîncu, la maratonul de vaccinare de la Chinteni. Primarul: "Un oaspete deosebit a trecut azi pragul Centrului de Vaccinare"

Primul maraton de vaccinare în zona rurală de la Chinteni a avut loc în acest weekend. Duminică, profesorul clujean, Vasile Dîncu, a trecut pragul centrului de vaccinare pentru a lăuda iniţiativa. 

"Un oaspete deosebit a trecut azi pragul Centrului de Vaccinare Chinteni. Mulțumim domnului senator Vasile Dâncu, nu doar pentru prezența sa alături de noi, ci și pentru cuvintele alese și pline de încurajare, care ne-au confirmat, din plin, că munca acestei minunate echipe nu poate trece neobservată", a postat primarul din Chinteni, Lucia Magdalena Suciu, pe pagina de Facebook. 

Primul maraton de vaccinare în zona rurală din Chinteni a avut loc acest weekend. Astfel, sâmbătă și duminică, de dimineață până la miezul nopții - între orele 8.00 - 24.00, persoanele care au dorit să se imunizeze împotriva coronavirusului s-au putut prezenta fără programare, doar cu buletinul, la Centrul de Vaccinare anti-COVID-19 de pe strada Unirii, nr. 206 din comună.

Pe lângă cele două cabinete de vaccinare existente în centrul de la Chinteni, vor mai fi deschise încă trei pentru serul Pfizer/BioNTech.

Comenteaza