Val de angajări la Jandarmerie. "Dacă vrei o carieră dinamică și provocatoare..." sunt cuvintele cu care sunt ademeniți românii

Val de angajări la Jandarmerie. "Dacă vrei o carieră dinamică și provocatoare..." sunt cuvintele cu care sunt ademeniți românii
| Foto: facebook.com/jand.romana

Jandarmeria va angaja în acest an 1.200 de ofițeri și subofițeri.

Jandarmeria scoate la concurs 1.200 de locuri de ofițeri și subofițeri prin încadrare directă

„Nu da scroll, pentru că urmează o informație care s-ar putea să te intereseze!

În perioada următoare, Jandarmeria Română va scoate la concurs 1200 de locuri de ofițeri și subofițeri prin încadrare directă.

Dacă vrei o carieră dinamică și provocatoare, urmărește paginile de internet și conturile de social media ale unităților de Jandarmerie din toată țara și află calendarul concursurilor.

Te așteptăm în echipa noastră!” a anunțat jandarmeria română pe Facebook, potrivit apuseni.info.

În conformitate cu Legea nr. 550 / 13.12.2004, prevederile referitoare la personalul Jandarmeriei sunt următoarele:

  • Personalul Jandarmeriei Române se compune din personal militar și personal contractual.
  • Personalul militar al Jandarmeriei Române este format din: cadre militare, elevi ai instituțiilor militare de învățământ, soldați și gradați profesioniști.
  • Cadrelor militare din Jandarmeria Româna li se aplică dispozițiile Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, cu modificările și completările ulterioare.
  • Gradaților și soldaților profesioniști li se aplică Statutul gradaților și soldaților profesioniști, aprobat prin lege.
  • Personalul contractual este supus reglementărilor din legislația muncii, în măsura în care prin prezenta lege nu se dispune altfel.
  • Numărul posturilor de ofițeri, maiștri militari, subofțteri, gradați și soldați profesioniști și al personalului contractual din Jandarmeria Română, în timp de pace și la mobilizare, se stabilește de către ministrul afacerilor interne, în limita efectivelor aprobate prin hotarâre a Guvernului.
  • Mutarea, transferul sau detașarea personalului se poate face în cazurile și în conditiile prevăzute prin lege.
Comenteaza