Unul din patru clujeni a vizitat ieri Cluj Arena FOTO

Unul din patru clujeni a vizitat ieri Cluj Arena FOTO
Unul din patru clujeni a vizitat ieri stadionul Cluj Arena, dat în folosinţă şi deschis pentru public în aceeaşi zi.

Numărul vizitatorilor de pe stadionul Cluj Arena, deschis ieri pentru prima dată pentru public după finalizarea lucrărilor, ajunge la peste 80.000, anunţă Consiliul Judeţean.

Stadionul a fost deschis pentru public între ora 14 şi miezul nopţii, după ce la ora 11 a fost inaugurat oficial de preşdintele CJ Cluj, Alin Tişe, în prezenţa premierului Emil Boc şi a ministrului Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, primari din întreg judeţul şi ai conducătorilor Bisreicilor.

Consiliul Judeţean le-a distribuit pliante de prezentare a Cluj Arena vizitatorilor, pliante în care au precizat şi care a fost componenţa Consiliului Judeţean în momentul aprobării proiectului arenei.

În cadrul porţilor deschise au fost organizate mai multe momente în care peste 700 de sportivi clujeni şi antrenorii acestora au fost premiaţi de către autorităţile judeţene pentru performanţele obţinute în acest an, iar pe noul gazon s-au desfăşurat un meci demonstrativ de fotbal feminin, meciuri şi antrenamente ale grupelor de copii de la cluburile clujene şi demonstraţii de majorete.


„Numărul mare de vizitatori ai arenei ne arată, dacă mai era nevoie, că acest stadion a fost îndelung aşteptat", a explicat preşedintele CJ Cluj.


Noul stadion al Clujului va fi inaugurat în 8 şi 9 octombrie cu concertele susţinute de Smokie şi Scorpions, în vreme ce în 11 octombrie este programat primul meci de pe Cluj Arena, susţinut de Universitatea Cluj împotriva Kuban Krasnodar.

 

Comenteaza