Foto UNTOLD Dubai și Armin van Buuren lansează show-ul care doboară două recorduri mondiale

UNTOLD Dubai și Armin van Buuren lansează show-ul care doboară două recorduri mondiale
| Foto: Untold

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, își pregătește debutul în orașul viitorului, Dubai, în Februarie 2024, la Expo City Dubai.

Pentru lansarea UNTOLD Dubai, organizatorii UNTOLD, împreună cu DJ-ul numărul 1 al muzicii trance din întreaga lume, Armin van Buuren, au creat un show exclusiv pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire de pe planetă, show cu care au doborât două recorduri mondiale.

Armin van Buuren pe Burj Khalifa este primul set realizat la cea mai mare înălțime, pe cea mai înaltă clădire din lume, și primul show în care s-a folosit cel mai mare ecran LED de pe pământ.

Aflat de 21 de ani la rând în lista primilor cinci DJ-i ai lumii, votat de cinci ori DJ-ul numărul 1 al lumii în muzica electronică și DJ-ul numărul 1 al stilului trance, Armin van Buuren a mixat la etajul 149 al impresionantei clădiri Burj Khalifa și alături de echipa UNTOLD a creat un moment memorabil, care va rămâne în istoria muzicii.

Filmarea acestui show a fost cu adevărat spectaculoasă și o muncă extraordinară pentru întreaga echipă implicată în realizarea acestui proiect unic în lume. Echipe din mai multe țări au lucrat pentru realizarea filmărilor impresionante din deșert și de pe cea mai înaltă clădire din lume.

Echipa video a filmat 20 de TerraBytes cu 18 camere video 4K. 10 camere au surprins imagini incredibile de pe faimoasa clădire Burj Khalifa, iar 8 camere au filmat deșertul în lumina de aur a apusului. 4 drone au zburat la peste 830 de metri înălțime și au înregistrat imagini care îți taie răsuflarea și îți arată splendoarea lumii și cel mai tare show realizat vreodată pe întreaga planetă cu un DJ.

Setul istoric are 41 de minute, este o capodoperă muzicală și cinematografică, și arată măiestria artistului Armin van Buuren și viziunea creatorilor UNTOLD. Olandezul are o relație specială cu organizatorii UNTOLD, festivalul din Cluj-Napoca și noul mega festival din Dubai, al cărui ambasador este.

Timp de 41 de minute, fanii pot trăi o călătorie muzicală și personală unică, în timp ce urmăresc un spectacol al muzicii, al jocurilor de lumini, lasere și proiecții pe cea mai înaltă clădire din lume și pe cel mai mare ecran LED folosit vreodată în vreun show.

Armin van Buuren și organizatorii UNTOLD au reușit să creeze un moment unic. De la înălțimea uimitoare de pe Burj Khalifa, la șerpuirile nisipului în deșert, la apusul mirobolant și spectacolul naturii în toată splendoarea sa, setul lui Armin van Buuren reprezintă o călătorie uimitoare a muzicii și a vizualului în orașul viitorului și la granița cu cea mai futuristică și inovativă destinație din lume.

UNTOLD Dubai și Armin van Buuren

FANII SE POT ÎNREGISTRA PENTRU PRIMELE ABONAMENTE UNTOLD DUBAI 2024

Colaborarea dintre UNTOLD și Armin van Buuren este un vis împlinit atât pentru organizatorii români, cât și pentru artistul olandez și echipa sa. Împreună au făcut istorie în epicentrul cultural și al entertainmentului exclusivist din întreaga lume - Dubai.

Experiența echipei UNTOLD a consolidat poziția festivalului de creator de conținut la nivel global, un brand care creează experiențe unice pentru sute de mii de fani din întreaga lume, care după fiecare ediție rămân cu amintiri pentru întreaga viață.

Setul lui Armin van Buuren pe Burj Khalifa, disponibil de miercuri, 16 august, de la ora 18:00 pe canalul de YouTube al artistului olandez, este noua experiență creată și oferită de organizatorii UNTOLD, de data aceasta în Dubai.

Susținut de Ministerul Economiei și Turismului din Emiratele Arabe Unite și în parteneriat cu Expo City Dubai, UNTOLD Dubai este gata să devină o nouă atracție pe harta internațională a entertainmentului. Primul mega festival din Emiratele Arabe promite să transforme Expo City Dubai într-o experiență imersivă, în care toate simțurile și trăirile sunt duse la nivelul următor și depășesc orice așteptări.

Pentru a afla detalii despre UNTOLD Dubai, dar și pentru a avea acces la abonamente early-bird și oferte exclusive, fanii din întreaga lume se pot înregistra pe untold.com/dubai

Comenteaza