Un nepalez angajat la Cluj și-a atacat cu toporul trei conaționali. Unul a ajuns în stare gravă la spital

Un nepalez angajat la Cluj și-a atacat cu toporul trei conaționali. Unul a ajuns în stare gravă la spital

Un bărbat nepalez și-a lovit cu toporul în cap colegul de cameră și a atacat alți doi conaționali, cu care lucrează la Cluj-Napoca.

Atacatorul și victima sa sunt angajaţi la spaţii verzi, în Cluj-Napoca, alături de alţi conaţionali. Bărbatul din Nepal, care a sărit cu toporul la colegul său de cameră, a primit un telefon de la familia lui, care i-a transmis că unul dintre copiii săi este bolnav. Conform stirileprotv.ro, acesta a devenit tot mai neliniştit, i s-a făcut rău, iar colegii l-au dus la spital, unde i s-au dat nişte calmante. S-a întors acasă şi a dormit, iar marți noapte bărbatul s-a trezit din somn şi, din senin, a mers în curte, a pus mâna pe un topor şi l-a lovit pe colegul său de cameră. Apoi i-a atacat şi pe alţi doi colegi.

Ceilalţi au reuşit să le sară în ajutor şi l-au imobilizat pe agresor. Tânărul grav rănit a fost transportat la spital și operat. Are un traumatism cranio-cerebral sever, cu fractură craniană. Şi agresorul a fost dus la spital pentru îngrijiri, apoi la audieri. În acest caz, procurorii au deschis un dosar penal pentru tentativa de omor şi continuă cercetările.

Comenteaza