Foto Un cuplu din Cluj s-a împotmolit cu mașina pe cel mai înalt vârf din Apuseni. S-au blocat în zăpadă când au vrut să întoarcă

Doi tineri îndrăgostiți din Cluj au ținut neapărat să ajungă pe cel mai înalt vârf din munții Apuseni, însă zăpada de 40 cm nu i-a lăsat nici măcar să abandoneze încercarea și să se întoarcă.

Un cuplu din Cluj a ținut cu tot dinadinsul să ajungă cu autoturismul pe Vârful Bihor, cel mai înalt din munții Apuseni.

Ajunși la mijlocul drumului, cei doi tineri au realizat faptul că nu mai pot avansa, iar când au vrut să întoarcă mașina, au rămas blocați în nămeți.

„Ieri, în jurul orei 18:30, colegii noștri plutonier adjutant Pașca Adrian și plutonier Petruse Andrei din cadrul Postului de Jandarmi Montan Arieșeni, au fost solicitați prin apel la 112, să intervină pe drumul spre Vârful Bihor, pentru a ajuta la scoaterea unui autoturism din zăpadă”, se arată într-un comuncat al Jandarmeriei, potrivit ziare.com.

Ajunși la fața locului jandarmii au identificat două persoane, un bărbat în vârsta de 34 de ani și o femeie de 39 de ani originari din județul Cluj. Aceștia doreau să ajungă pe Vârful Bihor dar având în vedere că zăpada măsura aproximativ 40 de cm și drumul era nedeszăpezit, au vrut să întoarcă autoturismul, moment în care au rămas blocați cu mașina în zăpadă, arată sursa citată.

După aproximativ o oră, jandarmii au reușit să scoată autoturismul din zăpadă și să îl repună pe drum. 

Comenteaza