Un clujean a reclamat la Protecţia Consumatorilor că i s-a rupt prezervativul în timpul folosirii

Un clujean a reclamat la Protecţia Consumatorilor că i s-a rupt prezervativul în timpul folosirii
Un clujean a reclamat la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Cluj că i s-a rupt un prezervativ în timpul folosirii şi că, astfel, a fost nevoit să cumpere medicamente care împiedică apariţia sarcinii.

"Aş vrea să depun o reclamaţie cu privire la un produs care se vinde pe piaţa din Cluj, prezervativele Ops Playsafe. În urma achiziţionării acestui produs dintr-un market, în timpul utilizării, produsul s-a rupt, încălcând astfel siguranţa folosirii prezervativului înscrisă şi pe ambalaj. Acest fapt a dus la achiziţionarea cât mai rapidă a unor medicamente care împiedică apariţia unei sarcini. Aş dori să se ia măsuri pentru a evita eventualele accidente şi în cazul altor persoane", se arată în sesizarea citată de Mediafax.

Directorul CJPC Cluj, Mircea Radu, a declarat pentru Mediafax că va fi făcut un control în privinţa mărcii respective de prezervative.

"Vom da curs sesizării şi vom realiza o acţiune de control a mărcii respective de prezervative, în sensul că vom verifica eticheta. Mai multe nu putem face, nu vom putea testa produsul", a spus Radu.

 

Comenteaza