Un bărbat din Viişoara a stat trei luni în casă cu mama sa moartă

Un bărbat din Viişoara a stat trei luni în casă cu mama sa moartă
Bărbatul de 65 de ani din Viişoara a stat în casă cu mama sa moartă pentru a-i încasa pensia. El a încercat la rândul său să se sinucidă.

Un bărbat de 65 de ani din comuna Viişoara a stat timp de trei luni în casă cu mama sa moartă, pentru a-i încasa cele câteva sute de lei din pensie. În momentul în care lumea a intrat la bănuieli, bărbatul a intrat în panică şi a încercat să-şi curme viaţa. A fost salvat de la moarte de un vecin.

Femeia în vârstă de 89 de ani era ţintuită la pat de doi ani. Ultima dată a fost văzută luna trecută şi nimeni n-a bănuit că, de fapt, aceasta murise.

"Nu ne-am dat seama. El o zis că-i în pat, că stă-n pat. Nu ne-o lăsat să ne băgăm, nu ne-am putut băga acolo peste el", a povestit un vecin, pentru Realitatea TV Cluj.

Descoperit de factorul poştal, bărbatul a vrut să se sinucidă

Cel care şi-a dat seama că ceva nu est eîn regulă a fost factorul poştal, care a chemat poliţia. Speriat că va fi găsit în casă cu cadavrul mamei sale, bărbatul a încercat să se spânzure.

"În urma autopsiei s-a constatat că nu sunt urme de violenţă, decesul survenind din cauze naturale. Bărbatul de 65 de ani a fost găsit în podul locuinţei, încercând să se sinudică. I-a fost acordat primul ajutor şi a fost transportat la spitalul din Turda", a declarat inspectorul Gina Pop, de la IPJ Cluj.

Cercetat pentru înşelăciune

Bărbatul va fi audiat de poliţişti şi ar putea fi cercetat pentru înşelăciune. Cazul de la Viişoara nu este singular. În urmă cu doi ani, poliţiştii au descoperit, la Cluj, un alt bărbat care trăia de de trei ani împreună cu cadavrul mamei sale, tot pentru a profita de pensia acesteia.

 

Comenteaza