Tupeu și inconștiență pe drumurile din Cluj! Beat criță, la volanul unei maşini neînmatriculate

Tupeu și inconștiență pe drumurile din Cluj! Beat criță, la volanul unei maşini neînmatriculate

Poliţiştii clujeni au depistat în trafic, în toiul nopții, un bărbat băut care conducea o maşină neînmatriculată.

La data de 11 noiembrie, în jurul orei 00.05, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Baciu au oprit pentru verificări un autoturism condus prin localitatea Rădaia, de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Gârbău.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, fiind înregistrată concentrația de 0,71 mg./l. alcool pur  în aerul expirat, iar în momentul verificării documentelor, polițiștii au constatat că autovehiculul figurează ca fiind neînmatriculat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

De asemenea, ieri, 10 noiembrie, în jurul orei 08.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au oprit pentru verificări autoturismul condus pe strada Piața Romană, de un bărbat în vârstă de 53 de ani.

Fiind testat cu aparatul etilometru, acestuia i-a rezultat concentrația de 0.43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comenteaza