Tupeu à la Cluj: și fără permis, și cu mașina plină cu lemne furate

Tupeu à la Cluj: și fără permis, și cu mașina plină cu lemne furate
| Foto: arhivă

Un tânăr a fost depistat de polițiștii clujeni în timp ce conducea fără permis o autoutilitară încărcată cu material lemnos furat. 

Astfel, marți, 16 februarie, în jurul orei 16.30, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Turda au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Băișoara, care se deplasa cu o autoutilitară pe DC102, în interiorul comunei Iara, deși nu deținea permis de conducere.

În urma controlului autoutilitarei, polițiștii au constatat că acesta transporta  cantitatea de 3,090 mc de material lemnos,  fără a putea prezenta documentele de proveniență. Tânărul a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010, materialul lemnos fiind predat reprezentanţilor Ocolului Silvic Turda. În cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza