Trupele participante la Septemberfest trimit mesaje clujenilor

Trupele participante la Septemberfest trimit mesaje clujenilor
Până în momentul de faţă, la cea de-a XVI-a ediţie a festialului berii şi-au confirmat prezenţa nouă trupe. Cu o săptămână înainte de începerea evenimentului, câteva dintre ele au ales să transmită mesaje fanilor din Ardeal, în speranţa de a-i convinge să meargă la concertele lor.

Organizat în perioada 19-28 septembrie pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian, festivalul aduce în atenţia publicului clujean, pe lângă bere, petreceri tematice, concursuri, expoziţii de fotografie şi concerte.

Astfel, petrecăreţii îi vor punea asculta, pe scena găzduită într-un cort de minim 600 mp, special decorat pentru eveniment, pe trupa VERDE, Incognito, David and the Six Martini Band, Magda Pușkaș, Trupa 21, Trupa Coco, Rock Academy, Școala de muzică The Beat şi Trupa Muzicanţii, fiecare dintre artişti fiind convinşi că vor oferi cel mai bun spectacol.

Înaintea evenimentului, cei de la trupa VERDE sunt hotărâţi să îşi lase amprenta asupra acestuia. "Salut, suntem VERDE şi ne vedem la Septemberfest pentru că e cel mai expansiv festival de bere din Transilvania şi suntem siguri ca va deveni în scurt timp internaţional. Prin muzica noastră, prin vibe-ul modern şi proaspăt, lăsăm o amprentă inedită asupra festivalului", au transmis reprezentanţii formaţiei.

David and the Six Martini Band sunt convinşi, pe de altă parte, că sunt cea mai bună trupă de cover-uri. "Festivalul de la Cluj e un party la superlativ şi se ştie că nu poate fi petrecere reuşită fără David and The Six Martini Band! Că zice lumea, că zicem noi, e un fapt: suntem cea mai tare trupă de cover-uri din zonă, deci cântăm în cel mai tare festival de bere din Transilvania! Cine vine la o bere?".

Alţii se bazează pe calitatea muzicii oferite pentru a-i atrage pe clujeni la concertele lor: "La festivalul berii, oamenii au nevoie să se simtă fericiţi şi nu e tratament mai bun ca muzica folk, sau ritmurile de jazz şi blues, oferite sensibil de Magda Pușkaș! Vrem ca toată lumea să se simtă bine la Septemberfest şi să înveţe să cânte cu noi, Şcoala de muzică The Beat!".

Nu în ultimul rând, Trupa Muzicanţii, crede, la rândul ei că va fi pe gustul petrecăreţilor. "Te-ai distrat până acum la maxim? Aşa crezi tu! La cel mai superb festival al berii din Transilvania, Trupa Muzicanţii îşi regăseşte publicul şi îi oferă încă o ocazie pentru distracţie şi bucurie în cea mai nebunească seara petrecută împreună cu prietenii."

În acest an, participanţii la festivalul berii vor avea ocazia de a achiziţiona suveniruri de la târgul de produse handmade şi de la meşteşugari, de a se amuza în parcul de distracţii, cu taurul mecanic sau alergând cu coarda elastică, dar şi de a participa la diverse concursuri. Un alt punct de atracţie al festivalului va fi zona culinară, unde bucătăria internaţională va concura cu produsele tradiţionale româneşti din toată Transilvania.

Totodată, clujenii vor putea vizita "Clujul de altădată", o expoziţie de fotografie realizată de Asociația Vechiul Cluj, iar elevii Liceului de Arte Plastice Romulus Ladea vor pregăti un eveniment cultural inedit.

Comenteaza