Trei zboruri suplimentare de pe Aeroportul Internațional Cluj către București

Trei zboruri suplimentare de pe Aeroportul Internațional Cluj către București

Compania aeriană Tarom reia operarea zborurilor de dimineață de pe Aeroportul Internațional Cluj către București.

Începând cu data de 8 Iunie 2020, compania TAROM reintroduce în programul zborurilor o frecvență în plus, în zilele de luni, miercuri și vineri.

Aceste zboruri vor fi operate după următorul program:

Bucureşti (OTP) – Cluj-Napoca (CLJ) - în zilele de luni, miercuri, vineri, din data de 08.06.2020, ora de plecare 07:05, ora de sosire 08:15
Cluj-Napoca (CLJ) – Bucureşti (OTP) - în zilele de luni, miercuri, vineri, din data de 08.06.2020, ora de plecare 08:40, ora de sosire 09:50.

În prezent, de pe Aeroportul Internațional Cluj sunt operate de compania Tarom zboruri zilnice către București după următorul program:

Cluj-Napoca (CLJ) – Bucureşti (OTP) - luni, marţi, miercuri, joi, vineri, sâmbătă, duminică ora de plecare 19:40, ora de sosire 20:35
Bucureşti (OTP) – Cluj-Napoca (CLJ) - luni, marţi, miercuri, joi, vineri, sâmbătă, duminică, ora de plecare 18:05, ora de sosire 19:00.

Biletele sunt puse în vânzare și se pot rezerva on-line pe site-ul companiei Tarom.

Având în vedere starea de alertă și măsurile obligatorii care trebuie respectate pe aeroport pentru limitarea răspândirii Covid -19, pasagerii trebuie să se prezinte la birourile de check-in din aeroport cu 3 ore înainte de zbor.

Comenteaza