Trei martori audiaţi în cazul tânărului ucis în faţă la Obsession

Trei martori audiaţi în cazul tânărului ucis în faţă la Obsession
udecătorii clujeni de la Tribunalul Cluj au audiat, marţi, trei martori în dosarul în care un tânărul Călin Bondor este acuzat că ar fi omorât în bătaie un student de la ISE, în faţa unui club clujean.

Doi dintre cei trei martorii care au văzut bătaia au declarat în faţa judecătorilor că cel care l-a lovit pe studentul Călin Gordea a fost un tânăr cu geacă albă şi tricou negru.

Avocatul tânărului, Ucu Faur, a declarat că declaraţiile de marţi, coroborate cu alte probe din dosar, converg la ideea că Bondor este nevinovat.

"Problema nu este doar faptul că Bondor este nevinovat, ci şi descoperirea adevăratului vinovat pentru ce s-a întâmplat acolo", a spus avocatul Ucu Faur.

Călin Gordea şi-a pierdut viaţa în noaptea de 5 spre 6 noiembrie 2006, într-o bătaie care a avut loc în faţa unui club din Cluj. El îşi sărbătorea ziua de naştere când între grupul din care făcea parte şi alţi clienţi ai localului a izbucnit un scandal. Bodyguarzii i-au scos pe toţi afară, unde a urmat o încăierare generală între cele două grupuri. Gordea a fost lovit cu pumnul în faţă, a căzut şi s-a lovit de asfalt, murind câteva minute mai târziu.

Procurorii au stabilit că cel care l-a lovit pe Călin Gordea a fost Călin Bondor, trimis în judecată pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Bondor a fost arestat în 10 noiembrie 2006 de Tribunalul Cluj şi eliberat patru zile mai târziu de judecătorii Curţii de Apel Cluj.

Următorul termen în dosar va avea loc în 20 mai, când vor fi audiaţi alţi patru martori.
Comenteaza