Trei hoţi minori, prinşi de poliţişti într-un autobuz RATUC după ce au spart o maşină

Trei hoţi minori, prinşi de poliţişti într-un autobuz RATUC după ce au spart o maşină
Hoţi de mici: trei minori au spart geamul unei maşini parcate pe o stradă din cartierul Mărăşti, au furat o geantă şi s-au urcat într-un autobuz ce mergea spre Piaţa Mihai Viteazul. Nu au avut răbdare să ajungă la loc ferit şi şi-au împărţit "prada" în autobuz, dar au dat nas în nas cu poliţiştii.

"În 3 decembrie, ora 15.30, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat într-un mijloc de transport în comun pe ruta Piaţa Mărăşti - Piaţa Mihai Viteazu trei minori având asupra lor o geantă de damă în care căutau şi din care împărţeau între ei diferite bunuri. Cei trei minori cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, din Cluj-Napoca, au fost conduşi la Secţia 2 Poliţie, unde au fost identificaţi. Asupra celor trei s-au găsit mai multe bunuri, acte de identitate, înscrisuri şi carduri aparţinând altor persoane. În urma verificărilor efectuate s-a stabilt că cei trei, în jurul orei 15.00, prin spargerea geamului unui autoturism parcat pe str. Petofi Şandor, au sustras o geantă de damă cu acte şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu de 500 lei, după care cu geanta asupra lor, au urcat în mijlocul de transport în comun unde au fost depistaţi de poliţişti", se arată într-un comunicat remis presei.

În cauză, poliţiştii au dispus începerea urmăririi penale, faţă de minorii de 17, respectiv 14 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Faţă de minorul de 17 ani a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Cluj.

 

 

 

Comenteaza